Forbo Flooring Systems, marktleider in vloerbekledingen

Pin It

 • forbo-flooring-systems-

  forbo-flooring-systems-

 • forbo-flooring-systems-

  forbo-flooring-systems-

 • forbo-flooring-systems-

  forbo-flooring-systems-

 • forbo-flooring-systems-

  forbo-flooring-systems-

  Forbo Flooring Systems is een wereldwijde marktspeler op het vlak van linoleum, projectvinyl, tapijttegels, Flotex vloerbedekking, Coral schoonloopsystemen en vinylvloeren. Naast het gamma vloerbedekkingen ontwikkelt, produceert en verkoopt Forbo een uitgebreid aanbod professionele onderhoudsproducten. Alle producten van Forbo blinken uit op het vlak van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring Systems houdt er milieubewuste productieprocessen en een heel uitgebreide klantendienst op na. Forbo Flooring maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group en is eigenaar van twintig productiefabrieken en bijkantoren verspreid over 32 landen.

  Committed to the Health of One

  Vandaag de dag leeft het merendeel van de bevolking, meer dan 54%, in stedelijke gebieden. Gemiddeld besteden we ongeveer 80% tot 90% van onze tijd binnenshuis en gaat de aandacht steeds meer uit naar groene architectuur en gezonde gebouwen. Niet alleen het product, maar ook het complete gebouw, staat nu centraal in graadmeters voor het interieur zoals in de LEED-standaard of in de nieuw opgerichte WELL-bouwstandaard.

  Onze vloeren zijn onderdeel van het interieur waar mensen wonen, werken en elkaar ontmoeten; het is onze missie om producten te ontwerpen en aan te bieden die op een positieve manier bijdragen aan de gezondheid en het comfort van deze mensen. “Committed to the Health of One” laat zien dat uw gezondheid, welzijn en comfort voor ons centraal staan in relatie tot onze producten.

  Onze duurzame idealen

  Forbo levert vloeroplossingen die bijdragen aan een hygiënisch en veilig interieur. Niet alleen in werkomgevingen, maar ook waar mensen wonen en elkaar ontmoeten. De Forbo “Committed to the Health of One” filosofie is gebaseerd op 3 pijlers; Gezondheid & Veiligheid, Gezondheid & Hygiëne en Gezondheid & Welzijn.

  Gezondheid & Veiligheid

  In een veilig interieur zijn de vloeren niet giftig, hebben ze een lage uitstoot en voldoen ze aan alle internationale standaarden. Maar veiligheid is een breder begrip. Een veilige vloer is ontworpen om ongelukken te voorkomen, begeleidt mensen met een visuele beperking en stelt dementiepatiënten gerust. Maar een veilige vloer creëert ook een veilig interieur in cleanroom facilities en operatiekamers.

  Gezondheid & hygiëne

  Hygiënische vloeren zijn ontworpen om eenvoudig schoon gehouden te kunnen worden, fijnstof te vangen en om allergieën te voorkomen.

  Dit kan om diverse redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld in een hightech cleanroom met gevoelige apparatuur, in een gezondheidsinstelling met primaire focus op infectiepreventie of in een dagverblijf waar de vloer een speelveld is. Of bij de ingang van uw gebouw, want een goed entreesysteem voorkomt dat er überhaupt vuil en stof het gebouw in komt.

  Gezondheid & welzijn

  Onze zintuigen spelen een grote rol in de mate waarin we comfort en welzijn ervaren. De vloer draagt bij aan een prettige akoestiek, ondersteunt de natuurlijke lichtbronnen en verlaagt stress door de samenstelling van natuurlijke grondstoffen. De kleur en het ontwerp dragen bij aan het creëren van een prettige atmosfeer in de ruimte, laat mensen ontspannen of juist energiek voelen. Bovendien geloven wij in natuurlijke en duurzame materialen, zij zijn de beste basis voor de gezondheid en welzijn op lange termijn.

  Forbo Flooring

  • ’t Hofveld 4B 001
  • 1702 Groot-Bijgaarden
  • T 02 464 10 10
  • F 02 464 10 11
  • www.forbo-flooring.be

  forbo logo