Polyrey creëert pure lijnen

Pin It

 • polyrey-monochrome-01
 • polyrey-monochrome-02
 • polyrey-monochrome-03

  Met Monochrom ontwikkelde Polyrey een in de kern gekleurd hogedruk laminaat dat toelaat homogene projecten zonder zichtbare lijnen te creëren voor een elegante en moderne look. Met matte en gestructureerde oppervlaktestructuren, geïnspireerd door natuurlijke materialen, speelt Monochrom Black&White in op het licht om een meubel of interieur extra uitstraling te geven.

  Monochrom is speciaal ontworpen voor het creëren van de meest verrassende, verfijnde en prestigieuze interieurprojecten. De decoratieve, in de kern gekleurde panelen, komen tot hun recht in de meest hedendaagse ruimtes. De pure lijnen zonder zichtbare randen geven een modern en zeer elegant resultaat. Intens zwart of zuiver wit, egaal of met een stijlvolle structuur, geven het gevoel van natuurlijke materialen.

  HPL

  Monochrom wordt aangeboden in HPL met standaarddikte 1,2 mm, witte of zwarte kern, in zes verschillende oppervlaktestructuren: FA, BRIHG, Epimat, Alliage, Legno en Roche. Het is geschikt voor bekleding van horizontale en  vertikale oppervlakten en biedt een optimal effect door de onzichtbare kraftrand. De doorlopende intens witte of zwarte kleur in de kern zorgt voor een massief effect. De dikte van de panelen zorgt  voor een extra kras- en slijtbestendigheid en maakt Monchrom geschikt voor intensief gebruik. De oppervlakte zal er lang als nieuw blijven uitzien. En met de Sanitized® antibacteriële behandeling worden meer dan 99.9% van de bacteriën vernietigd in slechts 24 uur.

  COMPACT

  Monochrom Compact is een zelfdragend massief HPL-laminaat (8-10 & 12,5 mm), met witte of diepzwarte kern in drie structuren: FA, BRIHG en Roche. Dit product van hoogstaande kwaliteit heeft Polyrey ontwikkeld als decoratieve oplossing voor veeleisende ruimtes en designmeubilair. Het is geschikt voor alle projecten dankzij de bijzondere weerstand tegen stoten, vlekken, vocht en bacterieontwikkeling (met Sanitized® antibacterieel behandeld) en voor zowel horizontale (legplanken, toonbanken,...) als  vertikale toepassingen (wandpanelen, deuren,...). Compact Monochrom is zelfdragend en bewerkbaar in de kern. De esthetische kwaliteit van de kern is essentieel om met vormen en verschillende diktes te experimenteren om zo een  optimaal resultaat te bekomen in een egale kleur zonder lijnen. De randen kunnen bovendien geprofileerd worden worden naar de stijl van het ontwerp.

  Antibacterieel

  Alle Monochrom-panelen hebben een actieve zilverionenbescherming. De antiseptische werking van zilver is een essentiële eigenschap voor de zorgsector, horeca en openbare instellingen. De zilverionen worden tijdens het fabricatieproces geïntegreerd en verminderen op doeltreffende wijze de verspreiding van bacteriën gedurende de hele levensduur van het materiaal. Bij contact met een bacterie zoals de Staphylococcus aureus neutraliseren de Ag+ ionen deze en voorkomen ze de  celdeling waardoor het risico op besmetting afneemt. De kwaliteit van de Sanitized®-behandeling neemt niet af naarmate de tijd vordert en is goedgekeurd voor contact met voeding. Ze is niet gebaseerd op nanotechnologie en bevat geen zilveren nanodeeltjes.

  www.polyrey.com

  polyrey logo