Forbo Flooring Systems' Flotex collectie met 'zero emission'-garantie

Pin It

 • Forbo-Flotex-planks-Seagrass

  Forbo-Flotex-planks-Seagrass

 • Forbo-Flotex-planks-Wood

  Forbo-Flotex-planks-Wood

  Flotex Zero Emission, dé vloer voor een beter interieur

  Forbo Flotex bewijst opnieuw zijn unieke positie als hightechtextiel door een 'zero product emission'* voor alle niet-digitale vloerbedekkingen te introduceren. Wanneer de luchtkwaliteit in het interieur van cruciaal belang is, biedt dit product gegarandeerd de juiste oplossing.
  'Zero product emission' is uniek in de textielsector. En ook Flotex is uniek, want het oppervlak bestaat uit 70 miljoen 6.6.-nylonvezels per m2, die elektrostatisch in een waterdichte vinylbasis geïnjecteerd worden. Het resultaat is een extreem duurzame, hygiënische en toch warme en comfortabele vloerbedekking die, in tegenstelling tot andere opties op de markt, een 'zero emission'-garantie biedt voor een betere luchtkwaliteit in het interieur.

  Bovendien is Flotex Zero Emission de enige textielvloer die een allergiecertificaat van de British Allergy Foundation toegekend kreeg omdat hij fijn stof kan absorberen en weer kan vrijgeven bij het stofzuigen of dweilen. Flotex is waterdicht, biedt uitstekende akoestische eigenschappen en heeft een antislipoppervlak in droge én natte omstandigheden ...

  Voor meer informatie

  over de veelzijdigheid van Flotex vloerbedekking surft u naar onze website:
  www.forbo-flooring.be

  *uitstoot lager dan detectiegrens na 28 dagen volgens ISO 19000-9

  Forbo Flooring Systems, een verantwoorde marktleider

  Forbo Flooring Systems is wereldwijd actief in de productie van linoleum, projectvinyl, tapijttegels, Flotex textielvloeren, Coral toegangssystemen en vinylvloeren. Naast het gamma vloerbedekkingen ontwikkelt, produceert en verkoopt Forbo een uitgebreid aanbod professionele onderhoudsproducten. Alle Forbo producten blinken uit op het vlak van functionaliteit en duurzaamheid. Forbo Flooring Systems houdt er milieubewuste productieprocessen en een erg uitgebreide klantendienst op na. Forbo Flooring maakt deel uit van de Zwitserse Forbo Group en is eigenaar van twintig productiefabrieken en bijkantoren verspreid over 32 landen.

   forbo flooring systems