Print Acoustics: akoestisch dempende panelen voor wanden, kast- en schuifdeuren

Pin It

 • triplaco-print-acoustics-

  triplaco-print-acoustics-

 • triplaco-print-acoustics-

  triplaco-print-acoustics-

 • triplaco-print-acoustics-

  triplaco-print-acoustics-

   

  Onze hedendaagse bouw- en inrichtingsstijl wordt gekenmerkt door een strak, minimalistisch design, harde materialen en open binnenruimtes. Een dergelijk ontwerp is echter een nachtmerrie voor wie een aangename binnenakoestiek wil realiseren. Ze krijgen immers te maken met een irritante nagalm, die ook zorgt voor een onaangenaam en storend akoestisch binnenklimaat. Architecten, studiebureaus en interieurdesigners moeten dan ook van bij hun ontwerp op zoek naar oplossingen om de akoestiek in een gebouw te optimaliseren. Print Acoustics® biedt een gepaste oplossing.

  Met onze geperforeerde houten akoestische panelen dempen we het geluid, waardoor de storende nagalm verdwijnt. Ze zijn dan ook ideaal voor ruimtes waar veel mensen samenkomen, zoals auditoria, vergaderruimtes en kantoren, maar ook voor zorginstellingen, sportcentra, horecatoepassingen, ….  Deze panelen bestaan uit een kern in zwarte waterwerende MDF, een akoestisch dempend glasvlies en een bovenlaag in Print HPL van Abet Laminati, fineer, lak of geweven textiel. Alle panelen worden ‘in-house’ ontwikkeld en geproduceerd, waardoor de firma snel alle maatwerk kan leveren. Ze worden ook uitvoerig getest in een nagalmkamer van een onafhankelijk akoestisch labo, vooraleer ze in de markt gezet worden.

  Nieuwe collectie

  Met deze producten biedt Print Acoustics® (interieur)architecten en projectinrichters een constructieve, decoratieve en functionele oplossing. Het huidige gamma bestaat uit 14 verschillende types. Bij Print Acoustics® hebben we echter niet stil gezeten. Vorig jaar ontwikkelden we in nauwe samenwerking met de firma Ntgrate een innovatieve oplossing uit geweven vinyl zonder zichtbare groeven of gaten, met name type I. Op Architect@Work presenteerde Print Acoustics® de vernieuwde en uitgebreide collectie met meer dan 30 verschillende versies, meer dan een verdubbeling van het huidige gamma. Onder de noemer Flex Acoustics stelden we ook een reeks innovatieve, kras- en stootvaste geluidsabsorberende oplossingen voor gebogen wanden en elementen voor.

  Meer info

  • Print Acoustics by Triplaco,
  • Generaal Deprezstraat 2, 8530 Harelbeke
  • www.printacoustics.be

   

  triplaco print acoustics