banner
  • Start
  • Actualiteit
  • Agenda
  • 43e ART NOCTURNE KNOCKE in een nieuwe zes dagen durende formule
43e ART NOCTURNE KNOCKE in een nieuwe zes dagen durende formule

43e ART NOCTURNE KNOCKE in een nieuwe zes dagen durende formule

Pin It

Art Nocturne Knocke krijgt dit jaar een geheel nieuwe zes dagen durende dynamische formule, van zaterdag 11 t/m woensdag 15 augustus met voorname kunsthandelaren die meewerken aan creaties en presentaties van internationaal niveau, waar kwaliteit en originaliteit primeren.

Zo brengen belangrijke internationale galerijen kunstwerken van o.a. Jeff Koons, Christian Voigt, Damien Hirst, Robert Indiana, Yves Klein, Igor Mitoray, Hong Yi Zhuang, James Francis Gill, Carole Feuerman, Dan Pyle, Rabarama, Bernard Buffet, Fernand Léger, Pierre Soulages, Hartung, Picasso, Giacometti, Chagall, Sam Francis...

Niet alleen de kunstwereld en de kunstmarkt zien er ondertussen helemaal anders uit, maar ook de interieurs van de verzamelaars en de kunstliefhebbers.

U vindt op ANK ook kunst uit de oudheid, maar dan in het kader van Wunderkammer-beleving, want hedendaagse interieurs met een kunstkamerallure zijn in.

Iedereen, jong en minder jong, zoekt nu naar een mix van zowel oude kunst, design, moderne en hedendaagse kunst van verschillende stijlen, perioden en continenten, gepresenteerd op een eclectische setting, kwalitatief en verfrissend hedendaags.

Dit jaar krijgt architectuur nog meer aandacht en zien we bv Architectenbureau Nys welke zich op ANK presenteert en zich zowel tot particuliere als professionals richt met een duidelijke focus op het ontwikkelen van residentiële projecten, zowel in nieuwbouw als renovatie. Daarnaast behandelen ze ook andere projecten zoals horeca, hotelbouw, handelspanden en interieur, ze hebben hun bureaus in Grimbergen en in Knokke-Heist.

Art Nocturne heeft niet alleen steeds de evolutie in de kunstmarkt gevolgd, maar veeleer mee de trends bepaald. Ondertussen is Art Nocturne Knocke uitgegroeid tot één van de belangrijkste kunstbeurzen van het zomerseizoen in Europa.

Niet alleen het geselecteerde aanbod en de nieuwe dynamische aanpak zullen inspireren, maar ook de exclusieve locatie Knokke de mondainste badplaats van de Belgische kust, een netwerkparadijs voor al diegenen die houden van kunst en savoir-vivre.

De beurs vindt plaats in CC Scharpoord, op wandelafstand van het Albertstrand, gelegen aan de oevers van het schitterende Zegemeer, te midden van het magnifiek Scharpoord park, waar ze samen met de 25e Sculpture Link www.sculpturelink.be voor een ware totaalbeleving zorgt.

Art Nocturne Knocke betekent kunst beleven en exclusief genieten in een zomerse sfeer aan zee !

www.artnocturneknocke.be

  • Wist u dat het duurste flatgebouw van België zich in Knokke bevindt, 40.000 euro per m2 en dat reeds 2 jaar voor de appartementen worden opgeleverd als 80% verkocht is?