Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose 2020

Innovatie en nieuwe systemen staan centraal op Polyclose 2020

19e editie Polyclose op 15, 16 en 17 januari 2020 in Flanders Expo Gent
Europese vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek

Nieuwe en innoverende systemen, nieuwe trends, nieuwe Europese exposanten, kortom ‘nieuw’ en ‘innoverend’ zijn dé sleutelwoorden voor Polyclose 2020. Wil je er ook als eerste bij zijn om deze te ontdekken en aan te raken? Polyclose 2020 opent zijn deuren op woensdag 15 januari om 9.30 uur. Toegang is gratis voor professionals uit de sector mits online voorregistratie.

De markt van ramen, deuren, zonweringen, gevelsystemen en toegangstechnieken innoveert fors. (Ge)bouwoptimalisatie is meer dan ooit de nieuwe trend door steeds strengere energie- en veiligheidsnormen en digitalisering van het bouwproces. Daarenboven zal op Polyclose te zien zijn dat er steeds meer belang wordt gehecht aan de graad van afwerking en een quasi onzichtbare integratie van elementen.

Het design van ramen en deuren, de grootte, de functionaliteit, gecombineerd met zonwerende systemen, hebben steeds meer invloed in de moderne architectuur.  Traditionele stenen gevels worden vervangen door glasgevels. Niet alleen in grote steden, maar ook op het platteland. Het traditionele zadeldak wordt vervangen door een plat dak. Daken worden een horizontale doortrekking van de gevel en de gevelelementen in de hedendaagse architectuur. Dat biedt uiteraard ook meer mogelijkheden om de plaatsing en de rentabiliteit van energiegenerators te optimaliseren.

Gedurende 3 dagen demonstreren meer dan 250 Europese exposanten hun nieuwigheden aan zo’n 14.000 bezoekers, waarvan 25% uit Nederland. Dat maakt van Polyclose het niet te missen evenement voor professionals om op de hoogte te zijn van de nieuwe producten en trends.

Toonaangevende exposanten uit Europa

Polyclose staat voor alles wat open en dicht gaat in een gebouw. De vakbeurs biedt een overzicht van alle bewegende elementen, inclusief poorten en hekken. Standhouders zijn voornamelijk actief in: alu-profielen, alu-systemen, automatisatie, biometrische systemen, bouwbeslag, coating, deursystemen, dichtingen, gereedschappen, gevels, glas en toebehoren, kunststofprofielen, kunststofsystemen, machines, poorten, rolluiken, sloten, software, staalsystemen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, vliegenramen en zonwering. Dit jaar maken opnieuw heel wat Duitse, Italiaanse en Nederlandse bedrijven hun opwachting.

Allround aanbod voor de professional in de bouw

De bezoekers van Polyclose zijn professioneel actief in volgende sectoren: aluminium- & kunststofbewerking, architectuur & studiebureaus, automatisatie & toegangscontrole, bouw, beveiliging, glas, ramen & deuren, schrijnwerk, ventilatie, zonwering & rolluiken

Polyclose in het kort

  • 15, 16 en 17 januari 2020 (avondopenstelling tot 20 uur op donderdag)
  • Flanders Expo Gent, België
  • Gratis voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be met code PP94478404

 

polyclose sfeerbeeld

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel