De Dag van de Afwerking - 26/11/2019

De Dag van de Afwerking

De grootste vakbeurs voor professionals uit de sector van de afwerking

Met de Dag van de Afwerking organiseert de Confederatie Bouw jaarlijks een vakbeurs die specifiek gericht is naar professionals uit de sector van de afwerking. Alle grote spelers uit de sector zijn aanwezig om er hun nieuwste producten en materialen voor te stellen.

Het concept van de Dag van de Afwerking is verrassend eenvoudig. En toch is de beurs uniek in haar soort. Nergens anders in Europa bestaat er een beurs die zich specifiek richt naar schilders, schrijnwerkers, plaatsers van plafond- en wandsystemen, parketplaatsers, stukadoors, natuursteenbewerkers en glazenmakers. Op de Dag van de Afwerking kunnen al deze vakmensen op één dag tijd kennis maken met de belangrijkste fabrikanten uit hun sector.

Niet minder dan 150 standhouders stellen op de beurs hun nieuwste materialen, machines en afwerkingsproducten voor.

Belevingsbeurs

De Dag van de Afwerking wil bovendien een echte belevingsbeurs zijn. Daarom hebben de organisatoren Confederatie Bouw Afwerking en BEWAP enkele jaren geleden de beurs uitgebreid met een demonstratietent. In deze tent geven een twintigtal exposanten live demonstraties. Wie dat wil, kan zelf ook de mouwen opstropen en spuitmachines voor verf en gipspleister, boormachines of parketlijmen uitproberen. Maak dus zeker van deze gelegenheid gebruik om nieuwe materialen te voelen, te bekijken en eraan te snuffelen.

Ook de andere zintuigen komen tijdens de Dag van de Afwerking aan bod. Traditiegetrouw is er op de beurs gratis catering. Niemand hoeft dus honger of dorst te lijden!

Belgian Stone Day

Sinds twee jaar is een deel van de beursvloer gewijd aan natuursteen. Interieurtrends komen en gaan, maar natuursteen blijft steeds een vaste waarde in de binnenhuisarchitectuur. Daarom demonstreren een tiental aannemers op deze ‘Belgian Stone Day’ de verschillende mogelijkheden van natuursteenbewerking. Van het ambachtelijk bewerken van steen met hamer en beitel, tot de meest geavanceerde CNC-machines voor natuursteenbewerking.

Networking

Met meer dan 4.500 bezoekers trekt de beurs een heel divers publiek aan. Het merendeel van de bezoekers zijn vakmensen. Maar traditiegetrouw komen ook heel wat architecten en voorschrijvers uit de afwerkingssector op de beurs af. De Dag van de Afwerking is dus de ideale gelegenheid om contacten te leggen met mensen uit het vakgebied en uw professioneel netwerk uit te breiden.

Erbij zijn? Schrijf vooraf in!

De grote belangstelling voor de beurs heeft echter ook een keerzijde. Op de piekmomenten ontstaan er soms wachtrijen aan de ingang. Wie zich vooraf inschrijft via de website, kan echter de wachtrijen vermijden. Daarom raden we iedereen aan om zich tijdig in te schijven via dagvandeafwerking.be

PRAKTISCH:

  • DATUM: dinsdag 26 november 2019
  • OPENINGSUREN: 9:00u tot 19:00u
  • PLAATS: Brussels Kart Expo, Gossetlaan 9, Groot-Bijgaarden
  • TOEGANG: Gratis via inschrijving op www.dagvandeafwerking.be
  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel