banner

Elke nieuwbouw of renovatie gevat in één app

Elke nieuwbouw of renovatie gevat in één app

Met de mobiele app ‘Mijn Architect’ krijgen zowel architecten als hun klanten een praktische tool om hun nieuwbouw- of renovatieproject overzichtelijk te beheren. Van alle contactgegevens van personen die op de werf actief zijn tot de belangrijkste documenten van een bouwproject. Samen met partners Velux en de Architectenkrant wil Knauf zo voorschrijvers een duwtje in de rug geven.

Ongewoon eenvoudig

Met het initiatief Mijn Architect’, willen wij aan de wensen van alle voorschrijvers op een praktische manier tegemoet komen. Architecten(kantoren) moeten zich enkel inschrijven via www.mijn-architect.eu om gratis gebruik te kunnen maken van de nieuwe app en zelfs van een gepersonaliseerde website. In enkele muisklikken kunnen architecten hun contactgegevens, foto’s of persoonlijke presentatie toevoegen. Tot de keuze voor bepaalde kleuren is mogelijk om de look en feel te geven die perfect aansluit bij hun visie en activiteit.

Alle werfinformatie bij de hand

De voordelen van Mijn Architect’ voor de bouwheer zijn groot: voortaan houdt deze laatste  in één app een makkelijk overzicht over zijn nieuwbouw- of renovatieproject. Zo vinden klanten niet alleen de gegevens van alle personen die op hun werf actief zijn, ze kunnen ook belangrijke documenten raadplegen (lastenboek, bestek, planning…) of zelfs realtime-berekeningen uitvoeren (evolutie lening, leeftijd woning…). Heel clever.

Meer visibiliteit voor de architect

Ook voor de architecten zelf is de tool handig. Via een eenvoudige vragenlijst kunnen ze polsen naar de wensen en smaken van potentiële klanten – handig tijdens prospectie. Ook stimuleert de app mond-aan-mondreclame via de functie ‘Mijn architect aanbevelen’ en kunnen architecten de tevredenheid van hun klanten meten.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel