DSM verkiest ASSA ABLOY Entrance Systems tot 'Contractor van de maand'

DSM verkiest ASSA ABLOY Entrance Systems tot 'Contractor van de maand'

Chemiebedrijf DSM te Genk zet deze maand ASSA ABLOY Entrance Systems in de bloemetjes. De specialist in toegangsoplossingen kreeg de titel ’Contractor van de maand’ toegekend.

DSM

Chemiereus DSM levert ingrediënten voor de voedings-en gezondheidsindustrie en innovatieve materialen voor onder andere de medische en automobielsector. Ze zijn actief in 50 landen, verspreid over zes continenten. Hun doel is om de levens van mensen te verbeteren, en dat op een duurzame manier.

Contractor van de maand

DSM Genk kent deze maand aan ASSA ABLOY Entrance Systems de titel ‘Contractor van de maand’ toe. Het bedrijf haalt verschillende redenen aan:
“De medewerkers van ASSA ABLOY Entrance Systems voeren hun werk uit met grote aandacht voor de veiligheid. Veiligheid is voor hen een deel van het werk. Hun proactieve houding en attitude leggen de veiligheidsnorm hoog, iets waar wij ook elke dag naar streven. Procedures worden bovendien altijd nageleefd. Bij twijfel wordt er gestopt.”

ASSA ABLOY Entrance Systems stelt volgens DSM Genk een voorbeeldfunctie die volledig past bij de bedrijfswaarden van DSM.

Meer info vindt u op: www.assaabloyentrance.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel