25 jaar ASSA ABLOY & ASSA ABLOY Entrance Systems

25 jaar ASSA ABLOY & ASSA ABLOY Entrance Systems

Op donderdag 26 september 2019 vierden ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems hun 25-jarig bestaan met een Cocktail Dinner in de mythische Chalet Robinson. De medewerkers van beide entiteiten blikten samen met hun trouwe klanten en partners terug op de vele geslaagde verwezenlijkingen van de voorbije jaren. Bovendien bewezen ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems ook helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

Veiligheid & beveiliging

De ASSA ABLOY Group werd in 1994 gevormd door het samengaan van twee marktleiders op het gebied van sloten en beveiligingssystemen: ASSA uit Zweden en ABLOY uit Finland. Ondertussen is ASSA ABLOY uitgegroeid tot ’s werelds grootste leverancier van intelligente sluit-en veiligheidsoplossingen. De groep blijft zich voortdurend ontwikkelen en in 2006 werd de divisie ASSA ABLOY Entrance Systems opgericht. Hier ligt de focus op automatische toegangssystemen mét bijbehorende service, een uniek concept want men heeft slechts één contactpunt nodig voor alles op het vlak van toegangsautomatisering. Vandaag telt de ASSA ABLOY Group 48.000 medewerkers, worden meer dan 70 landen beleverd en ging het omzetcijfer in 2018 de hoogte in tot bijna 8 miljard euro.

Klaar voor de toekomst

ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems zijn meer dan ooit klaar voor de toekomst. En dat werd nog eens duidelijk in de verf gezet tijdens het geslaagde netwerkevent op 26 september. Architecten, beslissingsnemers, studiebureaus, aannemers, big end users, … iedereen zakte graag af naar de Chalet Robinson in het Brusselse Ter Kamerenbos om terug te blikken op knappe realisaties maar des te meer om te zien wat de toekomst allemaal in petto heeft. Met tal van innovaties, een doorgedreven digitalisering en duurzaamheid in het DNA willen beide entiteiten samen met hun partners de standaard blijven zetten op het vlak van veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. En dat allemaal onder het motto:
‘ASSA ABLOY, experience a safer and more open world’.

 

ASSA ABLOY Entrance Systems is een toonaangevend leverancier van oplossingen voor toegangsautomatisering voor een efficiënte goederen-en mensenstroom. Voortbouwend op het jarenlange succes van de merken Besam, Crawford, Albany en Megadoor, bieden we onze oplossingen aan onder de merknaam ASSA ABLOY. Onze producten en diensten zijn erop gericht om te voldoen aan de behoefte van eindgebruikers aan een veilige, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame werking.
ASSA ABLOY Entrance Systems is een afdeling van ASSA ABLOY.
Meer info vindt u op: www.assaabloyentrance.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel