ACO toont nieuwe producten op Belgian Roof Day

ACO toont nieuwe producten op Belgian Roof Day

Tijdens Belgian Roof Day legt ACO de klemtoon op nieuwe afwateringssystemen voor vlakke daken en dakterrassen. ACO toont aan dat afwatering niet enkel efficiënt dient te gebeuren, maar dat dit ook brandveilig én esthetisch kan zijn.

Met Roofpoint vlakdakafvoer en Profiline terras- en gevelafwatering komt ACO naar buiten met producten die een antwoord bieden op de toenemende verstedelijking. Bebouwbare oppervlakte wordt schaarser, we moeten de hoogte in. Het dak wordt meer of anders benut. Tegenwoordig krijgt deze ruimte een multifunctionele waarde, het fungeert vaak als parkeerplaats of daktuin. Uiteraard is afwatering hier belangrijk, want waar ga je met het regen- of smeltwater naartoe?

Nieuwe producten in de kijker

Roofpoint vlakdakafvoer is een gietijzeren afvoerput voor alle soorten vlakke daken, voornamelijk met een industrieel karakter. Het biedt een hoge brandveiligheid dankzij de ingebouwde brandbeveiligingskit. Andere brandbeveiligingsmaatregelen hiervoor zijn niet nodig.

Profiline is het lijnafwateringssysteem dat zorgt voor een snelle waterafvoer van gevels, dakterrassen, daktuinen en groendaken. Deze geperforeerde afvoergoot is beschikbaar in inox of galva. Dankzij de keuze uit verschillende roosters kan de goot esthetisch worden afgewerkt. In de huidige trend loopt de binnenvloer naadloos over naar buiten. Ook voor een dakterras wil men geen niveauverschillen in de weg. Profiline biedt de oplossing om drempelluw te wonen en is bovendien berijdbaar met een rolstoel.

Belgian Roof Day is een vakbeurs voor de dakensector en vindt plaats op vrijdag 29 november in Brussels Kart Expo. De toegang is gratis.

Kom langs en ontdek de nieuwe ACO-producten op stand 50 in hal 1.

Over ACO

ACO is specialist in afwatering. Het ACO-productgamma beheerst de gehele afwateringsketen, van het opvangen van water tot het afgeven aan de bodem, aan de openbare riolering of aan oppervlaktewater. ACO biedt daarin niet alleen hoogkwalitatieve producten, maar ook kennis, service en support. De ACO-groep staat wereldwijd voor kwaliteit, ervaring en innovatie op het gebied van afwateringstechnieken.

www.aco.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel