BETIC vervoegt VK Architects & Engineers

VK Architects & Engineers heeft het Luxemburgse ingenieursbureau BETIC overgenomen.

 VK Architects & Engineers heeft het Luxemburgse ingenieursbureau BETIC overgenomen. Met deze overname zet VK zijn internationale groeiambities verder kracht bij. Na de overname van EDV, Stedec en het Nederlandse Infranea is Betic de vierde overname in 5 jaar tijd.

Over BETIC

Pas opgericht in 2000, kan BETIC op een indrukwekkend parcours terugblikken de afgelopen twee decennia. Het bureau dat geleid wordt door Gilles Christnach en David Determe, heeft een heel diverse gebouwenportfolio en werkt zowel voor publieke als private klanten en ontwikkelaars. 55 ervaren ingenieurs in gebouwen-techniekenwerken vanuit haar kantoren in Dippach (Lux). VK en BETIC zijn geografisch complementair en bundelen aldus hun gezamelijke ambities in hun verdere groei en ontwikkeling. 

David Determe en Gilles Christnach zullen het directiecomité van VK vervoegen en meebouwen aan de verdere groei.

Over VK Architects & Engineers

Met bijna 70 jaar op de teller is VK één van de grotere spelers in de Belgische bouwwereld. Als interdisciplinair ontwerp- en studiebureau biedt het een breed gamma aan diensten binnen het ontwerpproces. Met de focus op Healthcare Design en Building Engineering werkt het bedrijf eveneens zowel voor private als publieke klanten. Naast de “klassiekere” diensten zoals masterplanning, architectuur, speciale technieken en stabiliteit heeft VK altijd al gepionierd inzake innovatieve engineeringdisciplines zoals fire engineering, acoustical engineering, facade engineering en circular building engineering. Ook in de diepgaande digitalisering van de bouwwereld staat VK niet langs de zijlijn met grote investeringen in 3D en BIM-modellering.

VK Architects & Engineers heeft vestigingen in Brussel, Gent, Roeselare, Charleroi, Breda en Ho Chi Minh City (Vietnam). Na deze overname heeft het bedrijf 400 experten in huis en realiseert het een omzet van 45 miljoen euro.

Meer info: www.vkgroup.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel