Delta Light transformeerde ASIAT-site in een baken van licht

Delta Light transformeerde ASIAT-site in een baken van licht

Met het evenement ‘WANT YOU CLOSE’ trapte Delta Light de zomer af in stijl. De Belgische verlichtingsfabrikant palmde gedurende 2 weken in juni de ASIAT-site in Vilvoorde in voor een zinderend evenement. De hallen van de voormalige militaire site stonden er in het teken van de nieuwe collectie architecturale verlichting van het merk, zoals voorgesteld in The Lighting Bible 14.

Genodigden, waaronder architecten, interieurvormgevers, lichtspecialisten en partners van het merk maakten er kennis met de nieuwste evoluties in technische designverlichting, voor kantoor-, horeca-, retail en residentiële interieurs en exterieurs. In het unieke industriële decor van de ASIAT-site, reveleerde een opstelling van serres de nieuwe collectie aan de bezoekers.

Opvallend in de nieuwe collectie, en prominent op het evenement, was een designsamenwerking met het Nederlandse architectenbureau UNStudio. Daaruit kwam Soliscape voort, een modulaire verlichtingsoplossing voor kantoren, uitgerust met akoestische panelen. Zo creëert Soliscape comfort voor gebruikers, op vlak van akoestiek en verlichting.

WANT YOU CLOSE liep gedurende 2 weken en bezoekers kwamen aan in kleine groepjes, volgens tijdsloten. Zo was het aantal aanwezigen steeds beperkt. Verder werden ook alle geldende sanitaire maatregelen gerespecteerd om de veiligheid voor bezoekers en medewerkers te garanderen. Hoewel nog een beetje op afstand, was het toch een blij weerzien.

www.deltalight.com

Pure Lighting Pleasure

Sinds de oprichting in 1989 is Delta Light een marktleider en gangmaker in architecturale verlichting zonder ooit in te leveren op kwaliteit en innovatie. Dankzij innovatieve verlichtingsconcepten creëert Delta Light een subtiele mix van architectuur, technologie en design, waardoor het de perfecte keuze is voor projecten in het top- en middensegment: residentieel en retail, horeca, kantoren, galerijen, musea en openbare gebouwen.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Podcast en webinars : Lylian Kubiak

Social Media : Vincent de Puydt

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2021 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel