banner

RENSON® sluit ‘Ambassador days 2015’ succesvol af

RENSON® sluit ‘Ambassador days 2015’ succesvol af

500 topklanten krijgen nieuwigheden te zien in ‘pop-up showroom’

Renson heeft de gewoonte om z’n ‘Ambassadors’ (topklanten die exclusief met Renson-producten werken) jaarlijks uit te nodigen om in primeur kennis te maken met de recentste nieuwigheden. Dit jaar pakte de marktleider in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen wel iets spectaculairder uit dan gewoonlijk, met een unieke opstelling van alle nieuwigheden in een ‘pop-up showroom’.

Dat de ‘Renson Ambassadors’ de kans krijgen om nieuwigheden in ‘levende lijve’ te zien te krijgen, moet hen inspireren om hun klanten ook buiten hun vertrouwde productengamma te bedienen met de totaaloplossingen die Renson aanbiedt. Van eind november tot half december passeerden dan ook 500 toppartners uit heel Europa en zelfs ver daarbuiten in Waregem om te zien welke innovaties Renson in de pijplijn zitten heeft.

Met deze hoogmis vol nieuwigheden speelt Renson bovendien in op de landspecifieke wensen en behoeften van zijn ‘ambassadors’, want naast het voorstellen van nieuwe producten op het vlak van ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, is het ook de bedoeling om hun feedback te verzamelen, specifiek over enkele prototypes. Aan de hand van een vragenlijst konden bezoekers dan ook laten weten hoe zij die inschatten en evalueren.

“In groepen van maximum 50 personen is het mogelijk om onze nieuwe ontwikkelingen en producten persoonlijk en uitgebreid voor te stellen en onze strategische doelen voor de komende jaren diepgaand uit de doeken te doen. Zo kunnen we volop focussen op het overbrengen van achtergrondkennis, wat een belangrijke succesfactor is voor zowel ons als onze partners”, benadrukt Paul Renson (CEO Renson) nog eens het belang van deze ‘Ambassador Days’.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel