banner

Organiseer uw eigen vertoning van PLANNEN VOOR PLAATS

Organiseer uw eigen vertoning van PLANNEN VOOR PLAATS

In Plannen voor plaats nemen Nic Balthazar en Vlaams Bouwmeester Leo Van Broeck de kijker mee op een tocht door Vlaanderen, op zoek naar vernieuwende ruimtelijke projecten en frisse ideeën over de inrichting van onze leefomgeving.

Willen we onze klimaat- en energiedoelstellingen halen, volgende generaties een toekomst bieden en de biodiversiteit vrijwaren, dan moeten we immers anders gaan nadenken over wonen en bouwen, over ontwikkeling en mobiliteit. De film laat zien dat die mindswitch niet in het teken hoeft te staan van bezuiniging, versobering of verlies, maar juist de sleutel kan bieden tot een aangenamere, gezondere, beter uitgeruste en meer inclusieve leefomgeving.

Het komt er nu op aan zoveel mogelijk mensen – beleidsmakers, burgers, experten… - in deze denkoefening te betrekken. Is uw gemeente, organisatie of vereniging begaan met de problematiek en wil u mensen samenbrengen om over de verschillende aspecten ervan in debat te gaan? Dan biedt de film de perfecte introductie. Wij stellen hem graag geheel kosteloos ter beschikking aan al wie, in het kader van een workshop, studiedag of bij enige andere gelegenheid, een vertoning wil organiseren. Een mailtje naar volstaat. U krijgt dan een internetlink die u toelaat de film in optimale beeldkwaliteit te downloaden of te streamen.

https://vimeo.com/252869083

https://www.vlaamsbouwmeester.be/nl/nieuws-publicaties/plannen-voor-plaats

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel