De Henry van de Velde Awards 23: dit zijn de eerste winnaars!

De Henry van de Velde Awards 23: dit zijn de eerste winnaars!

De jury heeft binnen de 9 categorieën telkens 3 winnaars geselecteerd voor de meest prestigieuze designawards in België.Een overzicht!

Reeds 29 jaar lauweren de Henry van de Velde Awards producten, projecten, diensten en systemen van ontwerpers en bedrijven in Vlaanderen die dankzij het inzetten van design een positieve en uitzonderlijke impact hebben op onze economie, omgeving en samenleving. De designawards worden jaarlijks uitgereikt door Flanders DC en zijn de belangrijkste designprijzen in België.

​De jury evalueerde honderden inzendingen en kwam tot een selectie van 3 winnaars per categorie: Business Innovation, Consumer, Crafts, Design Research, Digital Product, Environment, Graphics, Habitat en Spaces. De lijst met de winnaars fungeert meteen ook als een staalkaart van innovatief en inspirerend design uit ons land.

​Op de feestelijke uitreiking van de Henry van de Velde Awards op 7 februari 2023 in Bozar in Brussel zal bekendgemaakt worden wie naar huis mag gaan met de Gold, Silver en Bronze Award per categorie. Ook de winnaars van de Lifetime Achievement, Young Talent, Company, Ecodesign by OVAM en Public Gold Awards worden dan bekroond. ​

Vanaf 15 november tot 20 december kan iedereen mee bepalen wie de Public Gold Award mag winnen. Via henryvandevelde.be kan gestemd worden op de verschillende designprojecten. Wie een stem uitbrengt maakt meteen ook kans op een mooie prijs. ​

https://henryvandevelde.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Vertegenwoordiging Italië
Casiraghi Global Media srl
Via Cardano 81
IT - 22100 Como - Italia
+39 031261407

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters

Social

MediaXel bvba - © 2023 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel