Apple Central World wordt geopend in Thailand

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f

  De Store van Foster and Partners architects bevindt zich in het hart van Ratchaprasong, het iconische kruispunt van Bangkok, en vormt een volkomen nieuwe, gemakkelijk toegankelijke trekpleister in deze levendige stad. 

  De kenmerkende architectuur van Apple Central World komt tot leven dankzij het allereerste volledig glazen ontwerp onder een uitkragend ‘boomdak’. Binnen zijn twee niveaus. Klanten kunnen naar een ander niveau gaan via een wenteltrap die zich om een houten middenstuk slingert. Ze kunnen ook gebruikmaken van een unieke cilindervormige lift die bedekt is met spiegelgepolijst roestvrij staal. Gasten kunnen de Store binnenkomen via de benedenverdieping of de bovenverdieping, die rechtstreeks in verbinding staat met de Skytrain en het grootste winkelcentrum van de stad. Het buitenplein met banken en grote terminaliabomen is de ideale ontmoetingsplek voor de community. 

  “We zijn erg blij dat bezoekers deze unieke Store in Ratchaprasong kunnen ontdekken”, aldus Deirdre O’Brien, Senior Vice President van Retail + People bij Apple. “Binnenkort vinden er Today at Apple-sessies plaats en er staat een fantastisch team klaar om onze klanten uitmuntende service en ondersteuning te bieden. We kunnen niet wachten tot onze klanten Apple Central World komen ervaren.”

  Het unieke ontwerp van de Store biedt veel van de nieuwste features van Apple, zoals een Forum, Boardroom en vrijstaande displays. In het Forum met zijn centrale videowand zullen binnenkort Today at Apple-sessies plaatsvinden met toonaangevende kunstenaars, muzikanten en creatieve professionals uit Bangkok. Op de begane grond van de ronde Store staan vrijstaande displays waarop klanten speciaal geselecteerde producten en accessoires kunnen ontdekken. Op de benedenverdieping van de Store bevindt zich de Boardroom, een speciale ruimte waar het Apple team ondernemers, ontwikkelaars en lokale bedrijfseigenaren persoonlijke adviezen en begeleiding geeft.

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel