banner

Nieuwe uitgave van architectenboek 'Best of Slates'

Nieuwe uitgave van architectenboek 'Best of Slates'

Inspirerende realisaties met solide Eternit-leien

Dakspecialist Eternit stelt vandaag de vijfde editie van zijn architectenboek 'Best of Slates' voor. De vezelcementlei blijft dan ook een kwalitatief en duurzaam bouwmateriaal, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Architecten vinden in dit boek tal van vernieuwende projecten met leien, met inspirerende foto's, praktische projectdata en technische informatie.

Zelfs na meer dan 100 jaar blijft de vezelcementlei een vernieuwend bouwmateriaal, inzetbaar voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Als hoogwaardig en duurzaam composietproduct verzekert het goede prestaties met een minimale impact op het milieu. Vezelcementleien bestaan immers voor 95 procent uit minerale materialen en grondstoffen van natuurlijke oorsprong. Zo bieden ze de bouwsector een milieuvriendelijk alternatief voor daken en gevels.

Eternit heeft in 'Best of Slates', volume 5, opmerkelijke realisaties van architecten uit de Benelux gebundeld. Dankzij de talloze formaten en kleuren sluiten zij met vezelcementleien aan bij traditionele bouwstijlen en geven ze er een moderne interpretatie aan, of het nu gaat om residentiële projecten of publieke gebouwen, zoals sporthallen en scholen. Om de bouwwereld nog meer mogelijkheden te bieden, blijft Eternit inzetten op nieuwe producten en plaatsingsmethodes.

Gratis exemplaar

Je kan een gratis exemplaar van 'Best of Slates 5' aanvragen via www.eternit.be/BestofSlates.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel