banner

Publicatie: SO-IL

Publicatie:  SO-IL

SO-IL- Solid Objectives : Order, Edge, Aura

In plaats van een catalogus met werken, is Solid Objectives: Order, Edge, Aura een visueel en tekstueel manifest dat een houding introduceert ten aanzien van het ontwerp en de realisatie van architectuur in een onderling verbonden en mondiale omgeving. Het boek neemt de vorm aan van een radicale monografie en beheert de inhoud van SO-IL op basis van conceptuele thema's, waardoor de lezer een genereuze, multi-dimensionale en meeslepende ervaring kan hebben, vergelijkbaar met hoe je de architectuur van het bedrijf zou ervaren.

Dit boek introduceert een eclectische en speelse houding ten opzichte van het ontwerp en de realisatie van architectuur in een tijd van toegenomen instabiliteit. Order, Edge, Aura wordt geïllustreerd met vele zelden geziene afbeeldingen, meestal gemaakt door fotograaf Iwan Baan, en onderbroken door essays van SO-IL. Het boek is geen routekaart - het is een continuüm van kleine en grote ruimtelijke gebeurtenissen. Door verschillende conceptuele thema's heen, wordt dit traject bepaald met momenten van reflectie en focus.

De uitzonderlijk ontworpen lay-out en de verschillende papierkwaliteiten - van glanzend tot ruw - onderstrepen de diversiteit van SO-IL's werk. De internationaal erkende studio is een in New York gevestigd architectenbureau dat actief is op het gebied van architectuur, stedenbouw en kunst. SO-IL werd in 2008 opgericht door Florian Idenburg en Jing Liu en wordt momenteel geleid in samenwerking met Ilias Papageorgiou.

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Alsembergsesteenweg 842
BE - 1180 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2018 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Alsembergsesteenweg 842, BE - 1180 Brussel