Ontdek de innovatie van FOAMGLAS®: een gevelsysteem met steenstrips en brandklasse A2

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  FOAMGLAS® presenteert dit jaar op Architect@Work zijn primeur en innovatie van 2019: een nieuw buitengevelisolatiesysteem met steenstrips en brandklasse A2. Deze oplossing vormt een antwoord op de vraag naar een duurzaam efficiënt geïsoleerde en brandveilige gevel die niet te onderscheiden is van een klassieke baksteengevel en alle voordelen heeft van bakstenen met een traditionele dikte.

  Is je nieuwsgierigheid al geprikkeld? Contacteer FOAMGLAS® voor een uitnodigingscode en registreer online voor een vlotte toegang. U bent welkom op stand 139 van FOAMGLAS®!

  Op Architect@Work heeft FOAMGLAS® nog meer in petto. Bij de keuze van de bouwmaterialen, de binnenafwerking van de muren en de inrichting van een gebouw is nog een criterium bij gekomen: een gezond binnenklimaat. Het isoleren van buitenmuren aan de binnenkant houdt echter risico’s in. Het gevaar op inwendige condensatie neemt toe, waardoor het isolatiemateriaal kan degraderen. Er is ook een verhoogde kans op schimmelvorming en vorstschade aan het bestaande metselwerk.

  FOAMGLAS® is door zijn gesloten cellenstructuur totaal ongevoelig voor vocht en waterdamp. Daardoor stellen dergelijke problemen als schimmelvorming of vorstschade zich niet. FOAMGLAS® is immers van nature isolatielaag en vochtwering in één. Een extra dampscherm is niet nodig.

  Daarom staat op Architect@Work ook FOAMGLAS® PC® FINISH in de kijker: een binnenisolatiesysteem en afwerking in één door middel van een zuivere minerale en antibacteriële kalkpleister. Steeds meer opdrachtgevers vinden het minstens even belangrijk dat hun woon- en werkplek vrij is van substanties die nadelige gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken.

  Wilt u meer weten over het nieuwe buitengevelisolatiesysteem met steenstrips? Vraag hier de inschrijvingscode aan voor Architect@Work.  FOAMGLAS® bezorgt u de code en de link langswaar u zich dient te registeren.

  • Architect@Work gaat door in Kortrijk op 9 en 10 mei 2019 in Kortrijk Xpo.
  • Stand 139

  foamglas 2019 logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel