L-Ments dakelementen: het 5-in-1 systeem voor hellende daken

 • recticel-L-Ments-5-in-1-

  recticel-L-Ments-5-in-1-

 • recticel-L-Ments-5-in-1-

  recticel-L-Ments-5-in-1-

  L-Ments is de nieuwste generatie zelfdragende en compacte dakelementen voor hellende daken. L-Ments dakelementen van Recticel Insulation bieden een antwoord op verschillende uitdagingen bij nieuwbouw of renovatie. Zo bereikt u dankzij de hoge isolatiewaarde (λD 0,023 W/mK) gemakkelijk U-waarden tot 0,13 W/m²K. De geïntegreerde houten verstijvers die in het PIR-schuim ingewerkt zijn, zorgen voor een uiterst sterke én koudebrugvrije structuur. Reken hierbij ook op een snelle installatie door het lichte gewicht. L-Ments dakelementen bieden tenslotte ongekende flexibiliteit: de binnenafwerking kunt u bij renovatie behouden of u kunt ze vrij kiezen.Tussen de L-Ments panelen en de afwerking kunt u eenvoudig een leidingenspouw voorzien.

  L-Ments, een toekomstvaste dakoplossing

  Betaalbaar wonen wordt een van de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw. Door een kortere werktijd op de werf kunnen we vandaag al heel wat kosten drukken. Dat vraagt eenvoudigere, maar daarom niet minder kwalitatieve bouwtechnieken. Met L-Ments dakelementen, die bovendien ook nog eens bijzonder eenvoudig te installeren zijn, speelt u handig in op die trend. De snelle montage van deze dakelementen zorgt al voor een mooie besparing. En de lagere energiefactuur, die krijgen de bewoners erbovenop.

  De partner waarop u kunt bouwen

  Recticel Insulation is veel meer dan alleen isolatie. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis bieden wij u hét antwoord op elke isolatievraag. Als partner bouwen we samen met u aan een comfortabele en zorgeloze toekomst. Om dit waar te maken zetten we in op een gemotiveerd team van ontwikkelaars. Onze uitgebreide R&D-afdeling streeft ernaar om telkens opnieuw uw comfort te optimaliseren.

  Innovatie ten top

  Recticel zet hard in op nieuwe en verbeterde isolatieoplossingen die uw comfort verhogen. Daarbij laten we niets aan het toeval over. We testen continu onze producten en stellen daarbij veel strengere eisen dan de normen voorschrijven. Die innovaties en testen werken we uit in ons Sustainable Innovation Department. Daar kiezen we met een uitgebreid team de technologie die de beste isolatieplaat oplevert voor elke toepassing. Zo hoeven we geen enkel compromis te sluiten tussen stabiliteit, isolatiewaarde en brandveiligheid.

  Meer weten? Surf naar recticelinsulation.be/product/l-ments en bekijk er onze documentatie over L-Ments

  recticel insulation logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel