Thema - Gevels

Dé Parketbeurs EFWEX 2018 : ontmoetingsplek voor professionals

 • efwex-sfeerfoto-2016-

  efwex-sfeerfoto-2016-

 • efwex-sfeerfoto-2016-

  efwex-sfeerfoto-2016-

 • efwex-sfeerfoto-2016-

  efwex-sfeerfoto-2016-

  Wie op zoek is naar actuele trends, technieken en technologie kan van 14-16 maart niet om de derde editie van vakbeurs EFWEX in Gent heen. Hal 3 van Flanders Expo is drie dagen lang een belangrijke en inspirerende ontmoetingsplaats voor branchegenoten. Exposanten zijn vooral afkomstig uit de geledingen van fabrikanten, importeurs, distributeurs en groothandels.

  Sectoren die tijdens EFWEX aan bod komen, zijn o.a. parket, laminaat, vinyl, LVT, bamboevloeren, verwerking en afwerking voor vloeren (lijmen, lakken, oliën, onderhoudsproducten etc), houten gevelbekleding, houten terrasvloeren en professioneel werkgereedschap voor parketteurs.  Naast producenten en distributeurs van machines voor de parketproductie en –afwerking, nemen verschillende specialisten in automatisering deel aan de beurs. Demostands en een ruimte voor architecten brengen trends en technieken dichter bij de bezoekers. In de innovatiegang kunnen de exposanten, net zoals in 2016, hun meest innovatieve producten presenteren.

  Franco Benelux

  De Franco Benelux dimensie was al een streven vanaf de eerste editie van EFWEX. “Het buitenland lonkt naar ons en andersom. België is nu eenmaal voor veel internationale ondernemingen een ‘poort’ naar het grote Europa,” aldus organisator Floor Forum en Floor Forum International. “Uit de getuigenissen van verscheidene standhouders leren we vooral hoe belangrijk de Benelux-markt is voor leveranciers uit de buurlanden.”

  EFWEX praktisch / Aanvraag toegangskaarten

  • Professionals kunnen de beurs gratis bezoeken. Toegangskaarten kunnen eenvoudig aangevraagd worden via www.efwex.eu/nl/bezoeker/toegangskaart-aanvragen
   U ontvangt na registratie een bevestigingsmail. Uw toegangskaart zal een uniek nummer hebben.
  • De openingstijden van de beurs zijn: Woensdag 14 en vrijdag 16 maart van 10.30-18.30 en donderdag 15 maart van 10.30-22.00 uur. Op donderdag krijgen bezoekers een programma vol dans en animatie gepresenteerd.
  • De catering is gratis en er is een centrale bar die wordt aangevuld met nog een extra bar in de hoek.

   www.efwex.eu

  efwex logo NL

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel