Clean Climate - Een gezond, duurzaam en ecologisch binnenklimaat

Clean Climate - Een gezond, duurzaam en ecologisch binnenklimaat

Ook het binnenklimaat is belangrijk!

Dat de buitenlucht vervuild is weten we allemaal, maar over ons binnenklimaat maken we ons vaak geen zorgen. De moderne mens brengt binnen meer tijd door dan buiten. De binnenlucht die we gedurende al die tijd inademen, kan een invloed hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Vele mensen hebben allergieën ontwikkeld en zijn bijzonder kwetsbaar voor onnatuurlijke stoffen die ongemerkt in de omgeving binnengedrongen zijn.

Daarom ontwikkelde Caparol “Clean Climate”, een assortiment aan binnenmurverven die bijzondere aandacht hebben voor het milieu en voor een beter binnenklimaat.

Gezond

Aangezien we steeds meer binnen vertoeven is het belangrijk aandacht te geven aan de kwaliteit van de lucht in het interieur. CapaSan breekt met behulp van licht, mogelijke vervuilende en organische stoffen versneld af. Daardoor heeft vuil minder vat op de verf en verdwijnen vieze luchtjes, zoals tabaks- en kookgeur, veel sneller.

Tegenwoordig hebben mensen ook meer en meer last van allergieën. Sensitiv en Sylitol Bio Interior zijn volledig vrij van alle mogelijke substanties waar mensen allergisch op zouden kunnen reageren.

Speciaal voor gevoelige ruimten zoals slaap-, woon-, kinder- en hotelkamers, kantoren, ziekenhuizen, scholen en werkruimten etc. hebben we Caparol ElectroShield ontwikkeld. Deze zwarte grondlaag vermindert straling over een groot oppervlak van wisselstroom (lage frequentie) in kabels, installaties, apparaten etc. en elektromagnetische velden (hoge frequentie) van zenders, radar, mobiele telefoons etc.

Duurzaam en ecologisch

Naast een gezond binnenklimaat is een gezond buitenklimaat minstens even belangrijk. Ook daar is Caparol zich van bewust.

Daarom is het verstandig om het gebruik van beperkt voorkomende fossiele grondstoffen zoals aardolie en aardgas te verminderen. Daarom hebben we ons tot doel gesteld om op zoek te gaan naar herwinbare grondstoffen.

IndekoGeo biedt topkwaliteit zonder enig compromis. Ze is buitengewoon duurzaam en ecologisch.

Bij de productie van het bindmiddel voor IndekoGeo worden alle nodige grondstoffen voor 100% vervangen door herwinbare grondstoffen. Iedere emmer van 12,5 liter IndekoGeo betekent een besparing van 3 liter aardolie ten opzichte van dezelfde hoeveelheid traditioneel geproduceerde muurverf. IndekoGeo is uniek, 100% biobased!

www.daw.be

Caparol logo

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel