Beltrami Natuursteen als meerwaardezoeker

 • Beltrami-Natuursteen-meerwaardezoeker

  Beltrami-Natuursteen-meerwaardezoeker

 • Up-Site, Brussel - copyright G.De Kinder

  Up-Site, Brussel - copyright G.De Kinder

 • Up-Site, Brussel - copyright G.De Kinder

  Up-Site, Brussel - copyright G.De Kinder

 • copyright - Dtonic

  copyright - Dtonic

 • copyright Dtonic

  copyright Dtonic

 • copyright fotograaf Johnny Umans – interieurarchitect Jelle Vandecasteele

  copyright fotograaf Johnny Umans – interieurarchitect Jelle Vandecasteele

  Een gevel bepaalt mee de architecturale uitstraling van een woning of project. Een rol waar natuursteen zich heer en meester voelt. De schoonheid van natuursteen als duurzame gevelbekleding schuilt in het unieke karakter van iedere steen. Het eindeloos spel van materialen, kleuren, afmetingen en diverse afwerkingen versterkt dit unicum nog meer.
  Beltrami is met meer dan 30 jaar ervaring absolute koploper binnen de natuursteensector en speelt haar innovatief karakter uit door de introductie van kwalitatieve natuursteensoorten en de ontwikkeling van verrassende afwerkingen, nieuwe toepassingen en bijzondere formaten.

  Esthetische voorkeur

  De primaire keuze van de geschikte natuursteen ligt vaak bij de esthetische waarde die het gebouw moet uitstralen. Toch is kennis van technische specificaties van de natuursteen op zich, alsook de diverse bevestigingswijzes en de afwerkingsvormen van groot belang om voor elk project de juiste steen te selecteren. De expertise in natuursteen die Beltrami doorheen 3 decennia verzamelde alsook de aanwezigheid van een eigen geoloog én de nauwe samenwerkingen met het WTCB hieromtrent, is een garantie voor iedere bouwheer en architect.

  Trends

  Met de opmerkelijke reeksen Beltralinea Stoneskin, Rockpanels, Minipanels en Stonepanels speelt Beltrami perfect in op de vraag naar originele, natuurlijke en onvervalste robuustheid. Zoals de naam ‘Stoneskin’ aangeeft, wordt de gevel met de ruwe ‘natuursteenhuid’ bekleed. Beschikbaar in diverse materialen en kleurtinten.

  Verlijming versus verankering

  Natuursteentegels, Beltralinea Stoneskin, Rock- en Stonepanels, ... tal van producten uit de Beltrami reeks zijn geschikt voor verlijmde gevelafwerking. Gezien het gewicht van natuursteen, dient er rekening te houden met de ondergrond (aangewezen prefabbeton of gemetselde muren) en de maximale hoogte (8m) die verlijming toelaat.

  Verankering laat meer mogelijkheden toe in de keuze van materialen, afwerkingen en formaten. Voornamelijk harde soorten als graniet en basalt in diverse afwerkingen lenen zich hier toe. Gezien de afmetingen, diktes, plaatsingshoogte en verankering plaats- en casegebonden zijn, werkt Beltrami - samen met de bouwheer en voorschrijver – graag een voorstel op maat uit.

  Nieuw 2018! Opening Stone Gallery

  Eind april opende Beltrami haar gloednieuwe Stone Gallery in het verlengde van de 1.650 m² toonzaal met tuinpark te Harelbeke.  In deze strakke en lichtrijke platenhal (totaal goed voor 3.300 m²!) kan je de ruime en meest gevarieerde reeks natuursteen bewonderen en selecteren. De oppervlakte en het etalage-effect zijn een unicum in de Benelux. 

  Contactgegevens

  Showroom – Buitenpark - Stone Gallery

  Venetiëlaan 22
  8530 Harelbeke
  T: 056 23 70 00

  Nieuw 2018! Stone Gallery

  Enkel op afspraak te bezoeken via www.beltrami.be

  Openingstijden:

  Maandag tot vrijdag : van 09 u tot 12 u 30 en van 14 u tot 17 u.
  Zaterdag : van 09 u tot 12 u 30.

  beltrami natuursteen logo nl

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel