De ideale gevel in natuurleien heeft een naam: Cupaclad

 • -DETAIL-CUPACLAD-101-RANDOM

  -DETAIL-CUPACLAD-101-RANDOM

 • -Lovvej-een-Deens-huis--CUPACLAD-101-LOGIC

  -Lovvej-een-Deens-huis--CUPACLAD-101-LOGIC

 • -Het-drijvende-huis-tussen-de-bomen--CUPACLAD-201 VANGUARD

  -Het-drijvende-huis-tussen-de-bomen--CUPACLAD-201 VANGUARD

 • -Villa-P--CUPACLAD-101-LOGIC

  -Villa-P--CUPACLAD-101-LOGIC

  Elk huis is het resultaat van een uniek ontwerp dat rechtstreeks verband houdt met de richting waarin men het project wil sturen. Een van de essentiële elementen van deze constructie is de gevel en ook de keuze voor de uitwerking daarvan is erg belangrijk. Allereerst moet de gevel beantwoorden aan de isolatiebehoeften van de woning en voldoen aan de eisen op het vlak van energieprestaties. Vervolgens bepaalt zijn look het karakter van het bouwwerk. Het is de eerste zichtbare esthetische handtekening!

  CUPACLAD is een efficiënte, elegante en duurzame gevel dankzij CUPA PIZARRAS, een innovatief systeem van geventileerde gevels in natuurleien. Deze revolutionaire gevel in natuurleien biedt tal van voordelen en een originele afwerking.

  Deze lichte, eenvoudig te installeren oplossing werd ontwikkeld door Deense architecten en installateurs en combineert de voordelen van natuurleien, een uniek materiaal op het vlak van duurzaamheid en prestaties, met nieuwe bevestigingssystemen en de doeltreffendheid van een geventileerde gevel. Het resultaat is ideaal: een nieuwe, volledig ecologische gevel.

  Dankzij de CUPACLAD-systemen is een optimale isolatie mogelijk tegen buitentemperaturen en geluidsniveaus. De isolatie langs de buitenkant van thermische bruggen bewaart de condensatie en vermindert het energieverbruik zonder zijn moderne looks te verliezen.

  CUPA PIZARRAS, wereldleider in natuurleien, biedt twee alternatieven aan: de systemen CUPACLAD® 101 met onzichtbare bevestiging en de systemen CUPACLAD® 201 met zichtbare krammen in roestvast staal.

  Voorbeelden van 3 projecten:

  Lovvej is een Deens huis met twee verdiepingen waarin design en moderniteit hand in hand gaan. De woning heeft twee gevels in natuurleien, beide verschillend: de hoofdgevel bevat kleine venstertjes terwijl de tweede gevel, die uitgeeft op een tuin, zich onderscheidt door grote openingen. Dit moderne huis beschikt ook over een groot terras en een garage. In dit project trekt het systeem CUPACLAD 201 alle aandacht.

  Het drijvende huis tussen de bomen, in de buurt van Bilbao, is een mooi voorbeeld van hoe natuurleien, hout, baksteen en glas in perfecte harmonie zijn en samen een avantgardistisch geheel vormen. Het huis illustreert ook de perfecte symbiose tussen design en natuurlijke materialen. Hier brengt het moderne CUPACLAD 201 Vanguard alles in balans.

  Villa P, aan de Deense grens, is een indrukwekkend huis van 200 m². Het is een mooi voorbeeld van hoe natuurleien kunnen worden gebruikt als dakbedekking en als gevel. Dit huis combineert een dak in natuurleien, hout, cement en het systeem CUPACLAD 101 Logic voor een simpele, evenwichtige look.

  Bent u op zoek naar een duurzame, efficiënte en duurzame gevel, dan is CUPACLAD de ideale oplossing. Klik hier om meer te weten te komen over dit bekledingssysteem in natuursteen: http://www.cupapizarras.com/be-fl/leien-gevel

  cupaclad logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel