In de wolken van de Light TO GO producten!

In de wolken van de Light TO GO producten!

Caparol brengt een vernieuwd CAPATECT productengamma op de markt. De nieuwe “light TO GO” producten maken het bewerken van gevels lichter, ergonomisch, sneller, productiever én rendabeler. Nauwelijks te geloven toch?

Het nieuwe light TO GO productengamma bestaat uit 4 vernieuwde gebruiksklare hoogkwalitatieve producten.

  • Capatect CarbonSpachtel: Gebruiksklare, bijzonder slagvaste en met carbonvezel versterkte wapenings- en renovatiepleister.
  • Capatect OrCa-Spachtel: Gebruiksklare, met carbonvezels versterkte lichtgewicht wapeningspleister voor het onbrandbare Capatect gevelisolatiesysteem Carbon Dark.
  • Capatect ThermoSan Fassadenputz: Gebruiksklare lichtgewicht-sierpleister op basis van hybride-bindmiddel en Nano-kwartstechnologie.
  • Klebe- und Armierungsmasse 131 SL: Zeer rendabele minerale lichtgewichtmortel voor het verlijmen en voor wapeningslagen binnen de Capatect gevelisolatiesystemen.

Het uniek recept van deze producten biedt enorme voordelen. De light TO GO producten zijn 30% lichter waardoor een lichtere emmer van 20 kg kan gebruikt worden. Uiteraard komt dit uw gezondheid ten goede. Verder is het verwerken van de vernieuwde producten 20% sneller. Een oppervlakte van 50m2 kan een tijdsbesparing van 20 minuten opleveren. Daarnaast zijn de light TO GO producten 30% productiever dankzij het lager materiaalverbruik in vergelijking met andere standaard producten.

Kortom een bundel aan voordelen waarvan u beslist in de wolken geraakt!

www.daw.be

Caparol logo

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel