Thema - Gevels

Eurothane G binnenisolatie, klaar voor afwerking

 • recticel-eurothane-G-

  recticel-eurothane-G-

 • recticel-eurothane-G-

  recticel-eurothane-G-

 • recticel-eurothane-G-

  recticel-eurothane-G-

  Recticel Insulation stelt Eurothane G voor, 3-in-1 isolatiepanelen met gipskarton, klaar voor afwerking. Hiermee heeft u een totaaloplossing voor binnenisolatie. Met Eurothane G kunt u zowel muren, zolders als plafonds isoleren én ze zijn snel behang- of schilderklaar. Door Recticel Insulation te kiezen als partner voor uw projecten, kiest u voor ervaring, expertise en vertrouwen. En dat is goed voor u én uw klant.

  Win tijd en ruimte bij zolder, muur of plafond

  De Eurothane G isolatieplaat heeft een kern in goed isolerend hard PIR-schuim, aan één zijde bekleed met een gipskartonplaat. Twee in één dus. Tussen het gipskarton en de isolatie zit bovendien al een dampremmende laag. Met de grote platen (260 cm hoog en 60 of 120 cm breed) kunt u snel kamerhoog isoleren.

  De kleine plaat (120 cm hoog en 60 cm breed) is heel handig om zolders en andere ruimtes te isoleren. Dankzij het compacte formaat krijgt u die makkelijk door bijvoorbeeld een zolderopening. De kleine plaat is ook licht en dus makkelijk door één persoon te dragenen te plaatsen. Bovendien is deze gipskartonplaat waterwerend.

  3-in-1: isolatiepaneel, dampremmende laag én gipskarton in één

  Eurothane G combineert PIR-isolatie met een dampremmende laag én gipskarton in 1 super handig paneel. Dit biedt enkel voordelen: de muren, zolders en plafonds zijn sneller behang- en schilderklaar en u wint aan binnenruimte. De plaatsing van de platen is bovendien makkelijk en efficiënt waardoor uw project in een mum van tijd volledig afgewerkt raakt.

  • Ultradunne PIR-isolatie met een hoge thermische prestatie (λd = 0,022 W/mK)
  • Verbeterd brandgedrag: Euroclass B-s1, d0 in gebruik (NBN EN 13501-1)
  • Vlotte installatie met PU-schuim, kleefgips of via mechanische bevestiging
   Beschikbaar in verschillende afmetingen: 120 cm x 60 cm (waterwerend en met 4 afgeschuinde zijden), 260 cm x 60 cm, 260 cm x 120 cm

  Wist u dat uw klant bij renovatie een premie voor binnenisolatie van € 15/m² kan ontvangen? Met Eurothane G van amper 5 cm dik voldoet u al aan een Rd-waarde van minimum 2 m²K/W. Informeer u bij Recticel Insulation.

  recticelinsulation.be

  recticel insulation logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel