Logistiek dienstverlener kiest voor modulair parkeerdaksysteem

 • zoontjes-Turnhout-

  zoontjes-Turnhout-

 • zoontjes-Turnhout-

  zoontjes-Turnhout-

 • zoontjes-Turnhout-

  zoontjes-Turnhout-

 • zoontjes-Turnhout-

  zoontjes-Turnhout-  Logistiek dienstverlener Van Rooijen heeft haar activiteiten in Turnhout uitgebreid met een nieuw magazijn voor de handling van farmaceutische producten. Het complex bestaat onder andere uit een groot warehouse met crossdockings en kantoorruimtes. Personenauto’s worden, net als bij Van Rooijens magazijn in Eindhoven, op het dak geparkeerd.

  Makkelijk uit te breiden

  Om parkeren op het dak mogelijk te maken is, ook net als in Eindhoven, gekozen voor Pardak®110. Met het oog op toekomstige uitbreidingen is dit parkeerdaksysteem ideaal, omdat het modulair en demontabel is. Begin 2017 is het parkeerdak gelegd en in gebruik genomen. Bij de entree van het gebouw is gebruik gemaakt van Dreen®Ceramica met houtlook. In de loop van 2017 is het magazijn verder uitgebreid, waarbij ook het parkeerdak groter is gemaakt.

  Personenauto's scheiden van vrachtverkeer

  Iwan van de Geer, technisch directeur bij Van Rooijen, licht de keuze voor parkeren op het dak toe: "Bij eerdere vestigingen hebben wij alleen maar positieve ervaringen opgedaan met parkeerdaken. Toen wij in 2016 besloten een nieuw logistiek centrum te gaan bouwen was het geen discussie dat er een parkeerdak moest komen. De voornaamste reden is dat de bouwgrond steeds schaarser wordt. Daarnaast willen wij personenwagens scheiden van ons vrachtverkeer, dat is veilig. Inmiddels hebben wij bij diverse panden parkeerdaken waarbij we een totale parkeercapaciteit van 450 personenwagens hebben."

  Meer informatie? www.zoontjens.be

  zoontjes logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel