Thema - Gevels

Palettone : 50 kleuren vinyl met een natuurlijk matte uitstraling

Palettone : 50 kleuren vinyl met een natuurlijk matte uitstraling

De nieuwe POLYLOR PALETTONE PUR collectie van objectflor. Homogene projectvloerbedekking in een palet van 50 stijlvolle tinten met een natuurlijke matte uitstraling en oneindig veel combinatiemogelijkheden. Ideaal voor zwaar commerciële toepassingen zoals gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijs en kantoren. Palettone is uitzonderlijk duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk.

Door de natuur geïnspireerd en afgestemd op het NCS

De nieuwe vinylcollectie Polyfor Palettone Pur is ontwikkeld vanuit kleurbeleving. Kleuren beïnvloeden onze waarneming, hoe we ons voelen en bepalen ons ruimtelijke gevoel en oriëntatie. De nieuwe Palettone collectie van homogene vinylvloeren is beschikbaar in de ruimste waaier aan kleurtinten die objectflor te bieden heeft. Er is een kleur voor elk denkbaar interieurontwerp. De 50 verschillende variaties van Palettone zijn geïnspireerd door de natuur en afgestemd op het Natural Colour System (NCS). Het kleurenpalet gaat van neutraal, gedempt tot dynamisch en de matte afwerking zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het doordachte systeem met een eigen kleurencirkel zorgt ervoor dat alle denkbare combinaties met elkaar harmoniëren.

Extra duurzaamheid en onderhoudsgemak door dichte structuur en speciale coating

Palettone is een zuivere homogene PVC constructie met een uiterst dichte, gladde oppervlaktestructuur, het resultaat van een speciaal, hoogwaardig productieproces. Hierdoor is de 2 mm dikke vloer niet alleen uiterst flexibel maar ook zeer slijtvast. De innovatieve PUR-coating beschermt de vloer extra tegen vuil en maakt hem extreem onderhoudsvriendelijk. Palettone Pur is de gehele levensduur “wax & polish-free”. Agressieve schoonmaakproducten en strippers zijn verleden tijd!

Zeer veelzijdig en toepasbaar in alle projectsegmenten

De nieuwe collectie is verkrijgbaar in banen en tegels en is geschikt voor bijna elk project. Toepasbaar in onderwijsinstellingen en bedrijven tot aan de zorg. Voor ruimtes met hoge veiligheidseisen aan elektrostatische geleidbaarheid is er Polyflor Palettone SD in zes kleuren.

Goed voor het milieu en de gezondheid

De hoge productkwaliteit van Palettone draagt bij aan een optimale kwaliteit van de binnenlucht. Certificaten als het INDOOR AIR COMFORT GOLD en andere milieu- en duurzaamheidskeurmerken onderstrepen dit. De lange gebruiksduur verhoogt de duurzaamheid. Objectflor zet zich in voor een zuinige omgang met waardevolle grondstoffen. De volledig recyclebare collectie bestaat voor een kwart uit gerecycled materiaal.

https://www.objectflor.de/nl/home.html

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel