Bijzonder productieproces maakt Polyflor Palettone PUR® vinylvloeren zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Bijzonder productieproces maakt Polyflor Palettone PUR® vinylvloeren zeer slijtvast en onderhoudsvriendelijk

objectflor introduceert een homogene projectvloer die duurzaamheid en esthetiek met elkaar verenigt.

Hoogwaardige materialen geschikt voor intensief gebruik

Het gladde en dichte oppervlak van de nieuwe Polyflor Palettone PUR collectie is de belangrijkste eigenschap van de elastische vinylvloer en ontstaat tijdens het langdurige productieproces van kalanderen en persen. Deze monolaagopbouw met een totale dikte van 2 mm is bijzonder goed bestand tegen slijtage. Bovendien zorgt de dichte toplaag ervoor dat vuil niet kan doordringen in de vloer. Schoonmaken wordt daardoor eenvoudiger en vereist minder schoonmaakmiddelen. Dit resulteert in lagere onderhoudskosten en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Geïnspireerd door de natuur met een matte uitstraling

We gaan niet alleen zorgvuldig om met de natuurlijke bronnen, maar inspireren onze collecties op de natuur. Polyflor Palettone PUR neemt de natuur als uitgangspunt en is ontwikkeld vanuit kleurbeleving en afgestemd op het NCS. De collectie is beschikbaar in de ruimste waaier aan kleurtinten die objectflor te bieden heeft. Met 50 kleuren is er een kleur voor elk denkbaar interieurontwerp. De samenstelling van de Palettone-kleuren is namelijk gebaseerd op een doordacht systeem. Een kleurencirkel laat de kleuren, van neutraal over gedempt tot dynamisch, zowel apart als in alle denkbare combinaties perfect tot hun recht komen. De matte oppervlakte versterkt de natuurlijke uitstraling van deze projectvloerbedekking.

Goed voor het milieu en de gezondheid

Binnen het kader van duurzaamheid is een zo lang mogelijke levensduur van de eindproducten van essentieel belang. POLYFLOR vloerbedekkingen beantwoordt daar helemaal aan. Ze zijn gecertificeerd met de strengste milieu- en duurzaamheidskeurmerken.

PALETTONE voldoet aan alle eisen voor een optimale kwaliteit van de binnenlucht. Certificaten als het INDOOR AIR COMFORT GOLD en andere milieu- en duurzaamheidskeurmerken zijn daarvan het bewijs. Daarnaast engageert objectflor zich voor een zuinige omgang met waardevolle hulpbronnen. De volledig recyclebare collectie bestaat voor een kwart uit gerecycled materiaal. Duurzaam van begin tot eind.

Meer weten

www.objectflor.be

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel