Meer dan 140 standen op hoogmis van Belgische daksector

Meer dan 140 standen op hoogmis van Belgische daksector

Dit jaar vindt Belgian Roof Day plaats op vrijdag 30 november. 150 standhouders geven er een overzicht van de nieuwste materialen, machines en andere producten voor de sector van dak- en dichtingswerkers.

Belgian Roof Day, de beurs die vroeger bekend stond als de ‘Dag van het Dak’, vindt voor het vierde opeenvolgende jaar plaats in het makkelijk bereikbare Brussels Kart Expo. Deze locatie werd de voorbije jaren sterk gesmaakt. De uitgebreide parkeerruimte is een van de troeven van deze beurshal.
De beurs is volledig gratis toegankelijk voor alle professionals en voorschrijvers uit de dakensector. Wie aanwezig wil zijn, kan zich best vooraf aanmelden via de website www.belgianroofday.be. Indien u over een persoonlijke uitnodiging beschikt, voert u de code in en wordt het inschrijvingsformulier automatisch ingevuld.
Wie niet vooraf inschrijft, loopt het risico om de dag zelf in een wachtrij te staan.

Wat is er te zien?

In de drie beurshallen krijgt de bezoeker een compleet beeld van alles wat er leeft in de markt van de hellende- en platte daken. Belgian Rood Day stelt zichzelf namelijk als ambitie om een compleet beeld te geven van de volledige dakensector. Architecten, voorschrijvers en vakmannen kunnen er kennis maken met de nieuwigheden van alle toonaangevende fabrikanten uit de sector.
Net zoals in de vorige edities, zijn er ook dit jaar heel wat eet- en drankgelegenheden voorzien, strategisch verspreid over de ganse beursvloer zodat er in de nabijheid van élke stand wel iets lekkers te eten of te drinken valt.

Beste jonge dakdekker

De beurs zal ook dit jaar weer onderdak bieden aan de Belgische Selectie van de beste Jonge Dakdekker in de categorieën ‘plat dak’, ‘hellend dak’ en ‘metalen dak’. De prijsuitreiking van de wedstrijd zal plaatsvinden om 20u in de feesttent waar - net zoals vorig jaar - ook nu weer het slotconcert zal plaatsvinden. Sponsors, standhouders en genodigden zullen er aanwezig zijn om te netwerken en te genieten van een daverende show.

Belgian Roof Day is een initiatief van de Confederatie Bouw Afwerking, CNTE-NRDD, BEVAD, Confederatie Bouw Dak en JCCT.

  • BELGIAN ROOF DAY
  • Datum: vrijdag 30 november 2018
  • Openingsuren: 9:30u tot 19:00u
  • Plaats: Brussels Kart Expo – Gossetlaan 9, Groot-Bijgaarden
  • Toegang: gratis inschrijving via de website
    Website: www.belgianroofday.be

roofday logo

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel