Eén stijl rondom de woning, dankzij Renson Linarte

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  Renson Linarte zorgt voor een nieuwe dimensie in verticale design gevelbekleding. Linarte is namelijk eindeloos personaliseerbaar en onderling combineerbaar voor een in het oog springende gevel, binnen en buiten.

  De aluminium Linarte profielen worden met behulp van clips onzichtbaar op een horizontale achterliggende draagstructuur gemonteerd. Op die manier is niet alleen vervorming door thermische uitzetting uitgesloten, maar het maakt vooral dat de profielen – stuk voor stuk vastgeklikt – ook als afwerking van gebogen wanden kunnen dienen. In een RAL-kleur naar keuze is een Linarte gevel duurzaam, kleurvast en onderhoudsvriendelijk afgewerkt. Maar de afwerkingsmogelijkheden zijn vooral ook eindeloos personaliseerbaar dankzij de mogelijkheid om de profielen te combineren en in te vullen met led strips of houten inserts. Met die laatste is het zelfs mogelijk om bv. een huisnummer of logo te vormen.

  Linarte Block- en Even-profielen zijn apart te verkrijgen, maar ook perfect onderling combineerbaar. Nu de Block-profielen voortaan ook in 2 dieptes beschikbaar zijn (16mm en 33mm), geeft dat zelfs nog meer combinatiemogelijkheden. Buitenstopcontacten en -kraantjes zijn net als een videofoon, brieven- en pakketbus perfect integreerbaar in deze nieuwe gevelbekleding.

  Maar het gaat nog verder …

  Niet alleen gevels, maar ook tuinmuren, deuren, poorten, wanden onder een terrasoverkapping, in een hal of woonkamer kunnen dankzij Linarte in één uniform en strak geheel afgewerkt worden, in welke kleur dan ook. Met de 3 types profielen combineer je trouwens naar hartenlust tot een unieke, persoonlijke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel.

  Bovendien zijn er in het Renson outdoor assortiment nu ook heel wat tuinelementen in hetzelfde design beschikbaar: van tuinwanden over tuinverlichting, en zelfs een bloembak en zitbank, klopt het strakke totaalplaatje voortaan altijd tot in de puntjes. ‘Outdoor living’ op z’n best, zeker met de komst van deze nieuwe tuinelementen die voortborduren op de verticale lijn in de Linarte gevelbekleding van Renson. Gedaan met een samenraapsel van stijlen in en rondom het huis, dus: voortaan beantwoordt alles aan een zelfde strak design.

  Renson – www.renson.be
  Maalbeekstraat 10, 8790 Waregem

  056/62 71 11

  renson logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel