Nieuwe EXPONA DESIGN vinylvloer geeft ontwerper alle vrijheid

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  Combineer vorm, materiaal en design en creëer een projectvloer met een eigen identiteit.

  Vrijheid in design

  EXPONA DESIGN biedt ontwerpers creatieve nieuwigheden met de uitstraling van uitgesproken materialen.  De collectie biedt expressieve houtinterpretaties met namen als Rustic Spiced, Salvaged Pier en Whiskey Barrel Timber.  Dit geeft een levendig spel van kleuren met tekenen van gebruik. 

  We zien ook betontegels met ornamenten en minimalistische steenontwerpen in groot formaat terug in de collectie. De aluminium plaatoptiek, kenmerkend voor EXPONA DESIGN, geeft stedelijke industriële stijl aan winkels, hotels en kantoren. Zo combineert u de krachtige uitstraling van metaal met een aangename akoestiek. Dit is maar een selectie van wat er mogelijk is. 

  Om u te helpen kiezen uit onze 42 designs hebben we 8 designwerelden gemaakt, ieder met een eigen stijl en toepassingsgebied.

  Vrijheid in vorm; zowel tegels als planken

  De natuur staat voor vrijheid met een brede horizon. Dit hebben we doorgetrokken in onze maatvoering. U kunt kiezen uit 12 verschillende formaten, ontwikkeld in zowel tegel als plankformaat. Zo kunt u de formaten optimaal afstemmen op het decor dat u voor ogen heeft. 

  De speciale patronen in onze ontwerpen bieden u de mogelijkheid om ruimtelijke afbeeldingen te maken of ruimtes in te kaderen.

  Vrijheid in gebruik en toepassing

  De natuur is ons voorbeeld en tegelijkertijd weten we dat natuurlijke grondstoffen uitgeput kunnen raken.  De EXPONA DESIGN collectie evenaart daarom de natuurlijke uitstraling van de nagebootste materialen en voegt daar de positieve producteigenschappen van vinyl aan toe.

  Onze vinylvloeren zien eruit alsof ze door het leven zijn getekend, maar zijn zwaarder belastbaar en onderhoudsvriendelijk, daarbij voelen ze warm aan en zijn stil. 

  EXPONA DESIGN overtuigt zoals gebruikelijk door de kwaliteit ervan. De vloeren zijn bijzonder drukbestendig en hebben een toplaag van 0,7 mm. Daarmee scoren ze hoog op het aspect duurzaamheid en dragen ze bij aan een gezond leven door het gebruik van emissiearme ingrediënten.

  Stalen opvragen? 

  De EXPONA DESIGN collectie zien en voelen? Vraag hier uw stalen aan. 
  Natuurlijk kunt u ook een collectieboek  aanvragen of een afspraak maken voor een persoonlijke kennismaking. 

  objectflor logo

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel