insulPano, de nieuwe akoestische en thermische isolatie voor vloerverwarming

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  Het is nu mogelijk om met één enkel product een vloerverwarmingssysteem mechanisch te bevestigen en te beantwoorden aan de thermische isolatienormen terwijl het een uitzonderlijke akoestische prestatie biedt tussen verdiepingen (ΔLw 35 dB).

  Tot nu toe, voor isolatie tussen verdiepingen in appartementsgebouwen, moest er ofwel gekozen worden voor een akoestische onderlaag waarin het verboden was om een vloerverwarmingssysteem te bevestigen, ofwel voor panelen die een bevestiging toelaten maar geen hoge akoestische isolatie aanbieden.

  Een unieke 3-in-1 oplossing

  insulco, de Belgische specialist in contactgeluidsisolatie sinds meer dan 30 jaar, biedt voor het eerst op de markt de mogelijkheid aan om met één enkel product hoge akoestische prestaties met een vloerverwarmingssysteem te combineren. Deze innovatie beantwoordt aan de vereisten van de laatste akoestische normen en aan de EPB verplichtingen. Het is een alles-in-één oplossing, geen enkele andere akoestische of thermische isolatie moet voorzien worden als aanvulling tussen verdiepingen !

  Het verbeteren van de akoestiek in gebouwen is altijd de specialiteit geweest van de firma insulco, die al meer dan 30 jaar onderlagen ontwikkelt, produceert en verdeelt. Op een naakte betondal zonder hulp van een thermische uitvullingslaag, werd bij het WTCB een uitzonderlijke ΔLw van 35 dB behaald waardoor insulPano de beste prestaties van de markt aanbiedt.

  Vraag een staal aan of verkrijg meer informatie op www.insulit.be, op 067/41 16 10 of per e-mail ().

  insulit insulco logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel