Ontdek ASSA ABLOY Openings Studio™

 

 • architecture-01-f-nl
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  Ontdek onze 3D BIM tool, die goed onthaald wordt door architecten, aannemers en facility managers omdat deze hen in staat stelt alle deuroplossingen gedurende hun levenscyclus te beheren. Maak het voor uzelf eenvoudiger én tijdsefficiënter; we helpen u met het opstellen van uw deurenlijsten en verlenen toegang tot onze plug-in. Dankzij de BIM tool zijn alle project-gelinkte documenten beschikbaar zoals; deurenlijsten, setlijsten, deurbeslaglijsten, technische fiches, EPD certificaten,…

  Bekijk hier een video

  ASSA ABLOY lanceert een krachtige BIM-tool voor deurbeslagspecificatie

  ASSA ABLOY OPENINGS STUDIO™ is een innovatieve tool die toelaat om volledige en op maat gemaakte deuroplossingen te creëren en deze te delen met alle betrokken partijen binnen een project.

  OPENINGS STUDIOTM kan toegepast worden binnen een brede waaier van bouwprojecten en toepassingen. In een handomdraai kunnen betrokken partijen zoals architecten, aannemers, bouwheren, beheerders gebruik maken van voordelen zoals:

  • Rapporten met deurbeslagspecificatie voor zowel publieke als private aanbestedingen (setlijsten, deurbeslaglijsten)
  • Deurenlijsten met gedetailleerde informatie
  • De gegevens zijn beschikbaar in meerdere formaten voor een snelle integratie in de eigen BIM omgeving en voor een eenvoudige wijze van samenwerking tussen de verschillende partijen
  • Alle productinformatie: technische fiches, aansluitingsschema’s, elektrische gegevens, budgetten en EPD certificaten.
  • Frequente updates van nieuwe producten en technologieën voor een optimale functionaliteit

  Deze BIM-tool opent de weg naar een betere visualisatie, een gestroomlijnde besluitvorming, efficiënte processen voor het ontwerp en de uitvoering en bovendien een verbeterde samenwerking. Wij helpen onze contactpersonen met hun deurbeslagspecificatie, zo krijgen zij meer tijd om zich te concentreren op andere aspecten van het project.

  Over ASSA ABLOY

  ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen. Sinds de oprichting in 1994 is ASSA ABLOY gegroeid van een regionaal bedrijf tot een internationale groep met een personeelsbestand van 47000 medewerkers, actief in meer dan 70 landen.

  Het levert zowel mechanisch als elektromechanisch deurbeslag voor alle type gebouwen gaande van residentieel tot publiek, van woningbouw, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, RVT’s, … tot gevangenissen.

  Hulp nodig

  Hulp nodig bij het opstellen van deurenlijsten en het uitwerken van uw deurbeslag dat voldoet aan de normen en de wensen van uw klant ? Ontdek dan nu onze service en surf naar:

  Contacteer ASSA ABLOY hier

  assaabloy

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel