Skip to main content

Panelen en cassettes van gefineerd hout

HunterDouglas - Het assortiment platen en panelen van gefineerd hout bestaat uit akoestische plafond- en wandelementen met een MDF-kern, bedekt met houtfineer. Kies uit standaardpanelen of ontwerp aangepaste paneelvormen voor een uniek aanzicht. Het brede aanbod aan fineren en afwerkingen past altijd bij het beoogde design. En met geperforeerde nan0-panelen kunt u hoge akoestische prestaties bereiken zonder afbreuk te doen aan de esthetische kwaliteit.

Waarom gefineerd hout lineair?

Panelen en cassettes in gefineerd hout zijn een milieuvriendelijk bouwproduct met eindeloze mogelijkheden. Het hout wordt op efficiënte wijze gebruikt bij de productie van fineer. De vier demonteerbare plafondtypen hebben allemaal hun eigen aanzicht, voegen en voordelen. In combinatie met een stevig ophangsysteem, kunnen de panelen eenvoudig worden gemonteerd en, indien nodig, gedemonteerd. De akoestische panelen worden gekenmerkt door een tand- en groefverbinding, voor een naadloos oppervlak.

Eigenschappen

  • Aan te passen panelen voor een op maat gemaakte oplossing
  • Zeer hoge akoestiek tot αw 0,95
  • Creëer een verborgen, zeer akoestische oplossing met de mini-micro-perforatie
  • Akoestische panelen maken gebruik van een tand- en groefverbinding voor een ononderbroken oppervlak
  • Diverse oplossingen voor toegang tot het plenum en demontage
  • Beschikbaar als plafond- en wandoplossing

Toepassing

De panelen en cassettes van gefineerd hout zijn geschikt voor alle bouwsectoren: voor bedrijven, transportfaciliteiten (luchthavens, metro-, bus- en treinstations), winkels, vrijetijdsfaciliteiten, openbare ruimten, de horeca, de gezondheidszorg, het onderwijs en woningen.

www.hunterdouglasarchitectural.eu