Naar intelligente elektronische vergrendeling zonder de sleutel weg te gooien

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  U kunt slimmer en duurzamer werken wanneer elektronische sloten en sleutels uw veiligheid beschermen. Een elektronische sluitsysteem minimaliseert beveiligingsrisico's wanneer sleutels verloren raken. Met een eCLIQ systeem van ASSA ABLOY kunt u de toegang van iedereen overal en altijd beheren - elektronisch, veilig en draadloos.

  Bekijk hier de video op youtube.com

  Het eCLIQ systeem is gebouwd rond nauwkeurige sluitmechanismen en hoogwaardige micro-elektronica, gebaseerd op de reeds bekroonde CLIQ® toegangscontroletechnologie. Een batterij in elke programmeerbare sleutel zorgt voor stroom in de brede waaier van programmeerbare cilinders en hangsloten en beveiligt elke data overdracht.

  Een eCLIQ systeem is tevens uitermate handig in gebruik. Dankzij meerdere softwareopties beheert u de toegangsrechten van gebruikers op de manier die het beste bij u past. Geautoriseerde sleutelhouders hebben slechts één batterij gevoede sleutel die geprogrammeerd is met alleen hun toegangsrechten. Facility managers kunnen op elk moment een volledig rapport genereren om te zien wie toegang heeft gekregen tot welke sloten.

  eCLIQ cilinders zijn verkrijgbaar voor een breed scala aan deuren, kasten, liften, machines en toegangspoorten. Het onderhoud van deze eCLIQ componenten is eenvoudig: een geïntegreerd smeermiddelreservoir zorgt ervoor dat cilinders tot 200.000 cycli onderhoudsvrij blijven.

  In tegenstelling tot andere elektronische toegangscontrolesystemen, maakt eCLIQ geen gebruik van bekabelde stroomvoorziening. De micro-elektronica in een eCLIQ cilinder wordt gevoed door een standaardbatterij in elke sleutel. Deze is energiezuinig en duurzaam. Omdat er geen bekabeling rond de deur nodig is, hoeft u niet te investeren in elektrische bedrading.

  Interesse in meer info en vrije download van brochures?

  www.assaabloy.be

  Case study

  Voor een revisie van de toegangscontrole in het Universitair Ziekenhuis in Frankfurt zochten managers een veilig sluitsysteem voor een nieuw gebouw: 1.100 eCLIQ cilinders en sleutels vormden de oplossing. Nu eCLIQ is geïnstalleerd, werken verpleegkundigen de toegangsrechten elke ochtend bij voor de komende dag. Deze nieuwe workflow minimaliseert beveiligingsrisico’s en houdt iedereen veiliger.

  Case Study/Reference: University Hospital Frankfurt, eCLIQ

  Over ASSA ABLOY

  ASSA ABLOY is de belangrijkste fabrikant en leverancier van sluitsystemen. Sinds de oprichting in 1994 is ASSA ABLOY gegroeid van een regionaal bedrijf tot een internationale groep met een personeelsbestand van 47000 medewerkers, actief in meer dan 70 landen. 

  Het levert zowel mechanisch als elektromechanisch deurbeslag voor alle type gebouwen gaande van residentieel tot publiek, van woningbouw, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, RVT’s, … tot gevangenissen.

  www.assaabloy.be

   

  assaabloy

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel