Nieuwe oppervlakken voor het ErgoSystem® A100 van FSB: wit mat + zwart mat 

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  Het ErgoSystem® bewijst dat barrièrevrij sanitair tegelijk functioneel en esthetisch kan zijn. FSB ziet het ErgoSystem® als een „design-voor-iedereen“-concept dat zich focust op de belangen van mensen uit alle leeftijdsgroepen en ideaal is voor gebruik bij nieuwbouw en renovatie van badkamers. Het ErgoSystem® A100 omvat een assortiment dat voor vrijwel elke toepassing uitgerust is: van willekeurig ontwerpbare handgreepcombinaties over een steunklapgreep en de eenhandig bedienbare douchekophouder tot en met een inhaakzitje voor in de douche. Dankzij variabele kleurconstellaties en glansgraden is het individueel op elk interieur afstembaar.

  Of het nu gaat om tegels, armaturen, keramisch sanitair of badkamermeubels: matte oppervlakken zijn mee met hun tijd. Met hun authentieke uitstraling en elegantie creëren ze een heel speciale badkamerbeleving. Met het nieuwe ErgoSystem® A100-oppervlakken FSB 8224 wit mat (vergelijkbaar met RAL 9016) en FSB 8849 zwart mat (vergelijkbaar met RAL 9005) vervolledigt FSB deze exclusieve interieurconcepten.

  De matte oppervlakteuitvoeringen tonen op de mooiste manier welke esthetische kwaliteit de neutrale „kleuren“ wit en zwart kunnen ontvouwen. De zakelijk-architecturale kleuren zijn een bewuste hommage aan de Bauhaus-beweging. In hun terughoudendheid laten ze de vormen en designdetails van de componenten van het ErgoSystem® A100 bijzonder goed tot hun recht komen.

  Het zwart-witte kleurconcept legt door zijn neutraliteit geen stijl vast en is bijzonder flexibel in de combinatieleer met de overige uitrustingselementen van de badkamer. Zo bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid om met zwarte armaturen en accessoires in combinatie met witte tegels fraaie accenten te plaatsen. Het matte oppervlak trekt zich in een materiaalmix discreet terug en blijft toch nog visueel en haptisch aanwezig.

  Meer info bij 

   

  FSB Logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel