STIEBEL ELTRON: breed gamma van producten voor sanitair warm water

 

STIEBEL ELTRON produceert een zeer breed gamma van producten voor sanitair warm water: elektrische boilers, doorstromers en warmtepompboilers. Een oplossing voor elke toepassing.

Doorstromers

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  Een doorstromer is een warmwatertoestel geplaatst in gesloten circuit (dus niet onderhevig aan omgevingsfactoren) met een drukbestendige kuip, geschikt voor centrale warmwatervoorziening. Deze zeer compacte toestellen bieden voldoende verwarmingskracht om warm water onmiddellijk aan te bieden op het moment van gebruik. Hun elegante design past perfect waar ze moeten worden geplaatst, op of onder de wastafel.

  STIEBEL ELTRON maakt gebruik van de "i" technologie die de technische concepten "volledig elektronisch geregeld", "elektronisch geregeld" en "elektronisch gestuurd" opnieuw definieert. Deze i-technologie verhoogt het sanitaire warmwatercomfort én de energie-efficiëntie.

  stiebel eltron iconen

  Er zijn 3 varianten van doorstromers beschikbaar:

   

  Elektrische boilers

  • architecture-01-f
  • architecture-02-f


   De elektrische boiler verzamelt het water in een thermisch geïsoleerd vat om het door middel van een verwarmingselement te verwarmen en zo te zorgen een centrale warmwatervoorziening. Afhankelijk van het model kan de boiler boven of onder de wastafel worden geïnstalleerd, aan de muur of op vloer worden geplaatst. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kunnen onze wandhangende PSH Universal boilers zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

   Er zijn 3 varianten van elektrische boilers beschikbaar

   Thermodynamische warmtepompboilers

   stiebel eltron

   De warmtepompboiler gebruikt energie uit de omgeving om sanitair warm water te produceren. Het bestaat uit een warmtepomp en een warmwatertank in één. De warmtepomp recupereert warmte uit de lucht, hetzij van buitenaf, hetzij van de ruimte waarin de warmtepomp is geïnstalleerd, om het water in de opslagtank te verwarmen. Helemaal interessant wordt het als de warmtepompboiler wordt gelinkt aan de fotovoltaïsche zonnepanelen.

   Sommige warmtepompboilers bestaan ook in een solar versie, met een warmtewisselaar voor aansluiting op thermische zonnecollectoren om zo nog meer energie-efficient te zijn.

   Ontdek onze producten

   www.stiebel-eltron.be

    

   stiebel eltron logo

   • Aangemaakt op .

   Adressen

   België
   MediaXel
   Maria van Hongarijelaan 64
   BE - 1083 Brussel
   +32 (0)2 772 40 47
   +32 (0)2 771 98 01 (fax)

   Frankrijk
   MMG SAS
   55 avenue Marceau
   FR - 75116 Paris

   Contact

   Secretariaat : Pascale Cloots

   Advertenties :

   Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

   Social : Vincent de Puydt

   MediaXel bvba - © 2019 - 
   Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel