Feeling connected met de nieuwe Classe 100 van BTicino

Feeling connected met de nieuwe Classe 100 van BTicino

Slimme videofonie voor een maximale vrijheid

De Classe 100 binnenposten van BTicino ondergingen een stevige verjongingskuur. Het resultaat is een innovatief gamma met een modern en elegant design, dat voldoet aan elke installatiebehoefte. Bovendien introduceert BTicino wifi connectiviteit als een standaard in videofonie. Zo blijft de eindgebruiker altijd en overal verbonden met zijn woning en geniet hij van maximale vrijheid.

Subtiel, minimalistisch en intuïtief

Het nieuwe, gebruiksvriendelijke Classe 100 gamma van BTicino telt 2 varianten in audio (A16E handenvrije parlofoon en A16M parlofoon met hoorn) en 3 in video (X16E geconnecteerde videofoon, V16E videofoon met geavanceerde functies en V16B videofoon met basis functies).
De 3 binnenposten in video hebben een strak 5” lcd-scherm dat perfect past in elk type installatie. Alle apparaten combineren een beperkte opbouwdikte met lichtheid en stevigheid. Of het nu gaat over een ééngezinswoning of een appartement, de moderne esthetiek van Classe 100 zal iedereen bekoren. Bovendien bieden de intuïtieve, ergonomische bedieningen een verbeterde gebruikservaring.

Connectiviteit wordt een evidentie

Paradepaardje van het nieuwe gamma is de X16E geconnecteerde videofoon. Dankzij zijn geïntegreerde wifi-verbinding blijft de eindgebruiker steeds verbonden met de woning en beantwoordt hij alle oproepen van waar hij zich ook bevindt. In zijn luie zetel, op vakantie, op het werk... éénmaal verbonden met de intuïtieve ‘Door Entry Classe 100X’ app wordt de smartphone een bijkomende virtuele binnenpost waarmee men oproepen beantwoordt, de deur of poort opent en bijkomende camera’s consulteert. Bovendien kan men met de app zelfs tuinverlichting of sproeisystemen activeren van op afstand.
Wist je trouwens dat de X16E de beste keuze is voor het vervangen van bestaande 2-draads binnenposten in zowel woningen als appartementsgebouwen? Dankzij de wifi-verbinding moet er geen bijkomende netwerkkabel voorzien worden en kan je de bestaande bekabeling gewoon hergebruiken. Perfect voor renovatie dus.

Versnelde installatietijd

De nieuwe Classe 100 binnenposten zijn geschikt voor opbouwmontage maar kunnen eveneens als tafelmodel gebruikt worden. Alle toestellen zijn eenvoudig te installeren, ook de X16E. Na installatie van de app zorgt een begeleidende procedure voor de verbinding tussen smartphone en binnenpost. Voor het koppelingsproces gebruik je een QR-code, die de installatietijd sterk versnelt. Kortom, de nieuwe Classe 100 binnenposten van BTicino bieden niets dan voordelen en openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden!

Over Legrand Group Belgium

Legrand Group Belgium, met zetel in Diegem, is een merk van de Franse Legrand Group. Legrand is de specialist op wereldvlak in elektrische en digitale infrastructuren. Legrand levert al meer dan 60 jaar geïntegreerde oplossingen voor het beheer van woningfuncties zoals verlichting, verwarming, energie, netwerken en toegangscontrole. Legrand Group vertegenwoordigt de merken Legrand en BTicino op de Belgische markt en is hiermee de specialist inzake elektrisch installatiemateriaal voor laagspanning.

Legrand en BTicino beschikken over een uitgebreid gamma innoverende producten voor de woningbouw (schakelaars, domotica, distributie en beveiliging), de tertiaire sector (scholen, ziekenhuizen, kantoren, hotels, …) evenals de industrie.

  • Voor meer informatie:
  • E-mail:
  • Website: www.legrand.be

partnerklanten27

 

 

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel