ROB deurbeslag nu ook voor kantelpoorten tot 600kg

ROB deurbeslag nu ook voor kantelpoorten tot 600kg

Het gebruiksvriendelijke kantelpoortbeslag van ROB was – beschikbaar voor kantelpoorten tot 300 kg – al uniek in de markt, en doet daar nu nog een schepje boven op. Dit beslag is voortaan namelijk geschikt voor (al dan niet gemotoriseerde) kantelpoorten tot maar liefst 600 kg. Met de valbeveiliging ingewerkt in de onderste rol, legt ROB ook op het vlak van veiligheid de lat hoger dan de standaard uitvoeringen die – met een aparte kabel – weinig zekerheid geven op dat vlak. Daardoor werkt de valbeveiliging in dit geval al vanaf 10 cm verplaatsing naar beneden, terwijl de norm maximum 30 cm voorschrijft.

Ook onderscheidend is dat het ROB-beslag met een gewicht uitgerust is in plaats van met een veer. Daardoor is niet langer onderhoud nodig om een veer bij gespannen te krijgen. Dankzij het poortvlak in 1 geheel zijn kantelpoorten uiterst relevant als het op minimalistische afwerking aankomt. Bovendien is een kantelpoort ook veel goedkoper dan een sectionaalpoort, zeker als die met hout afgewerkt wordt.

Tip: Dit ROB-kantelpoortbeslag maakt een bekleding van de kantelpoort mogelijk tot 70mm. Dat maakt dit systeem ideaal om te kunnen combineren met verticale Linarte-profielen van Renson, die een totale opbouwdikte van 67 mm nodig hebben.

www.rob.be

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel