Opening Doors

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f

  Onzichtbaar deurbeslag voor alle binnendeuren

  Ben je voor een strak interieur op zoek naar deurlijsten, scharnieren, schuifdeurbeslag en zelfs plinten die onzichtbaar in de wand opgaan? Dan ben je bij Argenta en ROB aan het juiste adres. Als trendsetters in hun vakgebied staan beide merken garant voor een strak interieur met onzichtbaar ingewerkte draai-, pivot- en schuifdeuren die de high end minimalistische look nergens verstoren. Dat ‘invisible concept’ vormt de rode draad in het productassortiment dat de lading dekt voor alles wat met ‘opening doors’ te maken heeft.

  Nieuwe ROB Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt

  Droom je van een kamerhoge, glazen schuifdeur in je interieur? Dan zie je voor het strakst mogelijke resultaat natuurlijk het liefst niets dan glas. In dat geval is het ROB Punch schuifdeurbeslag wat je zoekt, want daarvan kan zowel het loopprofiel als de glasklem onzichtbaar in het plafond weggewerkt worden. En dat terwijl de glazen schuifdeuren altijd in de hoogte regelbaar en steeds perfect demonteerbaar blijven.

  Tegelijk is er even goed een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur of in een (glazen) wand. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kg zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 mm. Optioneel uitgerust met een ‘soft-close’ en ‘soft-open’ systeem, remt de glazen deur zowel bij het sluiten als bij het openen automatisch af.

  argenta logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel