Unieke kiepdakramen voor hellende daken

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  Onlangs nam Skylux, de Belgische marktleider voor lichtkoepels en lichtstraten voor platte daken, het Limburgse Nordag over. Zo breidt de ambitieuze lichtspecialist zijn aanbod uit met een volledig gamma kwalitatieve, duurzame, veilige én snel te plaatsen kiepdakramen voor hellende daken. Met als unieke feature: een muggenhor aan de buitenkant die naast muggen ook andere insecten, bladeren en zelfs pollen buitenhoudt.

  Nordag boekte succes met unieke dakramen voor hellende daken die vergeleken met klassieke dakramen tal van voordelen hebben. Door de overname combineert Skylux nu de jarenlange knowhow van een lokale pionier met zijn expertise van een sterke Europese speler. Dit laat het bedrijf toe om dit unieke dakraam nu te produceren en te commercialiseren op veel grotere schaal.

  Muggenhor aan de buitenkant: een unicum in de wereld

  De manueel te bedienen muggenhor bestaat uit een anti-allergische screendoek die alle insecten tegenhoudt. Maar ook bladeren, vuil en stof. Door de anti-allergische eigenschappen krijgen zelfs pollen geen kans. De muggenhor is combineerbaar met een donkerder getint screendoek als zonnewering en is standaard inbegrepen in de prijs.

  De voordelen van een kiepdakraam

  Terwijl een klassiek wentelraam roteert rond zijn as, functioneert een kiepdakraam met kiepstanden zoals een gewoon raam in een rechte muur. Dankzij een revolutionaire scharnier draai je het dakraam vanuit kiepstand in één vlotte beweging verder door, tot de buitenkant naar binnen gekeerd staat, mooi verticaal: het zogenaamde dakkapeleffect.

  Dat maakt dat kiepramen veiliger en duurzamer zijn dan de klassieke kantelramen. Ze zijn ook makkelijker te plaatsen, onverslijtbaar én onderhoudsvriendelijk.

  partnerklanten30

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel