Stiebel Eltron - Warm water, geruisloos en zuinig

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-05-f

  De thermodynamische boiler is een uitstekende oplossing voor het verwarmen van sanitair water met behulp van hernieuwbare energie en is kosteneffectief. Het is een perfecte vervanging voor de elektrische boiler die we vandaag de dag kennen.

  De thermodynamische boiler verbruikt minder energie en stelt u in staat om te besparen op uw budget. Het maakt het inderdaad mogelijk om te profiteren van de onbenutte energie in de omgevingslucht van onnodig verwarmde ruimtes. Of het recupereert calorieën uit de buitenlucht via luchtkanalen. De cijfers spreken voor zich: de thermodynamische cilinder kan tot 70% van de benodigde energie uit de lucht halen! Door de teruggewonnen warmte in de geïntegreerde warmwatertank te injecteren, kunt u een eengezinswoning van warm water voorzien.

  Het principe is eenvoudig: haal gratis energie uit de omgeving om warm water te bereiden. Het bestaat uit een warmtepomp en een warmwatertank. De warmtepomp wint warmte uit de lucht terug om het water in de tank te verwarmen, met een zeer laag energieverbruik.

  Wij stellen u graag drie verschillende en veelzijdige types Stiebel Eltron-warmtepompketels voor: zie tabel hierboven.

  WWS 20

  De WWS 20 is een warmtepompketelmodule zonder ketelbak. Het kan worden gecombineerd met geschikte nieuwe of bestaande cilindrische vaten in alle soorten en maten. Het splithydraulische systeem maakt het eenvoudig om het apparaat aan te sluiten en biedt vele installatiemogelijkheden, zelfs in zeer lage ruimtes waar een gewone warmtepompketel te hoog is.

  partnerklanten22

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2021 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel