De nieuwe generatie parkeerdekafvoeren

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f
   

  Parkeertorens vind je in ieder verstedelijkt gebied terug. Een ware beproeving voor afwateringsoplossingen. Naast de extreme verkeersbelasting kunnen ook zout- en smeltwater, maar ook vuil en sterke temperatuurverschillen het de afvoeren moeilijk maken. ACO biedt de oplossing: onze gietijzeren parkeerdekafvoeren zijn duurzaam bestand tegen alle invloeden van buitenaf. Ook op het gebied van brandveiligheid en flexibele aansluiting met de vloer, neem je met de nieuwe robuuste en compacte parkeerdekafvoeren geen enkel risico.

  De nieuwe parkeerdekafvoeren van ACO zijn compacter dan ooit tevoren. Het vernieuwde gamma voldoet aan de huidige en toekomstige eisen. Dankzij het modulaire systeem biedt het een grote verscheidenheid aan oplossingen.

  Brandveiligheid voorop

  De gietijzeren parkeerdekafvoeren bieden een hoge brandveiligheid. Met een smeltpunt van 1150°C is gietijzer een materiaal dat niet brandbaar is. De geïntegreerde brandbeveiligingskit zorgt ervoor dat bijkomende brandbeveiligingsmaatregelen niet nodig zijn. 

  De veiligheid wordt bovendien vergroot dankzij de ingebouwde rookstop. Deze rookstop voorkomt dat de rook zich verspreidt totdat de brandbeveiligingskit volledig geactiveerd is.

  Bestand tegen invloeden van buitenaf 

  De parkeerdekafvoeren zijn bestand tegen extreme belastingen. Zelfs onder grotere en zwaardere voertuigen blijven de parkeerdekafvoeren drukvast. Zowel in de winter als in de zomer zijn de parkeerdekafvoeren bestand tegen de weersomstandigheden. Zoutwater, strooimiddelen, zonlicht of grote hitte, deze neveneffecten hebben geen invloed op de sterkte en duurzaamheid van de parkeerdekafvoeren.

  De vastgeschroefde roosters kunnen eenvoudig verwijderd worden om de vuilvangmand en brandbeveiligingskit makkelijk te reinigen. Bovendien bieden de vergrendelde roosters een uitstekende bescherming tegen vandalisme.

  Voor elk type vloerbedekking

  Zowel in industriële gietvloeren, als in klinkerbestrating of gietasfalt kunnen de parkeerdekafvoeren worden ingewerkt. De positionering van de afvoer kan makkelijk aan iedere vloerbedekkingshoogte worden aangepast. Met een eenvoudig draaimechanisme kan het opzetkader trapsgewijs op de gewenste hoogte worden ingesteld. De optionele ophoogringen bieden verdere instelmogelijkheden.

  Klein maar sterk

  De nieuwe parkeerdekafvoeren zijn compact maar ook robuust. Met een gewicht vanaf slechts 7 kg zijn ze aanzienlijk slanker geworden. Zo zijn de uitsparingsopeningen bij het rechtstreeks ingieten in beton heel wat kleiner en blijven ze vormvast.

  Meer informatie?

  • www.aco.be
  • Download de brochure
  • of mail naar Christian Dawance: 

  partnerklanten01

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel