Berijdbare ruimtes in HD-PE platen? Enkel mogelijk met kwaliteit.

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  Het creëren van zelfdrainerende berijdbare oppervlakken is essentieel geworden voor duurzaam en verantwoord beheer van regenwater. Sterk, ecologisch, economisch en esthetisch, de HD-PE gras- of grindplaten zijn de ideale oplossingen om deze functie te vervullen, op voorwaarde dat het juiste product wordt gekozen.

  Dankzij gras- en grindplaten kunnen stevige ruimtes gecreëerd worden die weinig onderhoud en geen waterafvoer vereisen zoals bijvoorbeeld parkings, opritten, brandweerwegen, enz. Spoorvorming en plasvorming worden vermeden en het natuurlijk doordringen van regenwater in de bodem wordt bevorderd. Om zelfs voor een dagelijks verkeer dergelijke zones te kunnen verwezenlijken moet men op lange termijn kunnen rekenen op sterke en betrouwbare platen.

  Kwaliteit en niets anders

  Kiezen voor onaangepaste platen kan belangrijke extra financiële kosten veroorzaken, ten eerste door de verkorte levensduur van de uitgevoerde zone maar ook door een minder efficiënt rendement van plaatsing.

  Het kiezen van een kwaliteitsvolle gras- of grindplaat hangt van veel factoren af. Bij het plaatsen spelen de juiste maat, ergonomie en comfort een grote rol. Door de tijd heen geldt de kwaliteit van het gebruikte polyethyleen maar ook de structuur en de specifieke verbindingen van de platen. Gras- of grindplaten moeten in alle weersomstandigheden dankzij hun UV- en vriesbestendigheid dezelfde eigenschappen behouden.

  Een gespecialiseerde partner

  MatGeco, de geotechnische divisie van de insulco groep, was meer dan 30 jaar geleden de allereerste die in België het concept van HD-PE gras- en grindplaten introduceerde met zijn Ritterdal in honingraatstructuur. De betrouwbaarheid van dit eerste model, waarvan meer dan 5 miljoen m² in heel Europa werden geplaatst, is niet meer te bewijzen!

  Een geslaagde formule en een succesverhaal, want tal van uitgevoerde projecten door de jaren heen bewijzen de betrouwbaarheid die MatGeco met zijn unieke platen aanbiedt.

  Voor elk project zijn oplossing

  De specialisten van MatGeco kunnen u voor elk type project de beste oplossing aanbieden. Er zijn niet minder dan een tiental varianten in vorm of kleur die het gras- en grindplaten gamma van MatGeco vormen. Zo kan u bij één enkele partner, de kwaliteitsplaat vinden die het best zal beantwoorden aan de specifieke eisen van uw project.

  MatGeco, De gras- en grindplaten specialist sinds meer dan 30 jaar.

   

  MatGeco Logo

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel