insulco, 'De' Belgische specialist in contactgeluidsisolatie tussen verdiepingen

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f

  Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert insulco akoestische onderlagen voor chapes, parketten en houten vloeren. Door de combinatie van prestaties en kwaliteit zijn de insulit onderlagen een referentie geworden in de vermindering van contactgeluiden tussen verdiepingen. Ontdek wat de insulco oplossingen uniek maken.

  Onderzoek en ontwikkeling

  Als pionier op het gebied van dunne akoestische onderlagen en op het punt van innovatie is insulco sinds het begin van de jaren tachtig voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen om het akoestisch comfort tussen verdiepingen in appartementsgebouwen, scholen, kantoren, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, enz. te verbeteren.

  Om dit te doen beschikt het Nijvelse bedrijf over zijn eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium. Naast het ontwerpen van nieuwe en steeds efficiëntere oplossingen maakt het insulco* laboratorium het mogelijk om strenge en permanente kwaliteitscontroles van zijn producties te verkrijgen. De insulit onderlagen zijn dankzij deze procedures CE-gecertificeerd.

  Kwaliteit en prestaties combineren, een must!

  insulco verlegt voortdurend de grenzen van de geluidsoverdracht tussen verdiepingen. In 30 jaar tijd werden er meer dan 10 miljoen m² insulit membranen over de hele wereld geplaatst. Dit levert het bewijs van de grote tevredenheid die ze brengen zowel voor hun plaatsingsgemak als voor het verkregen comfort.

  Het verkrijgen van hoge prestaties heeft alleen zin als deze op lange termijn worden behouden. Dit wordt bereikt door een zorgvuldige selectie van materialen met unieke kwaliteiten die al hun eigenschappen behouden, zelfs onder de permanente belasting van een chape!

  Een persoonlijke begeleiding

  Altijd van kwaliteit, bij insulco vindt u oplossingen die tot de meest economische of efficiënte op de markt behoren. Omdat de beste akoestische prestaties alleen verkregen kunnen worden door de oplossing te kiezen die het best beantwoordt aan de specifieke kenmerken van elk project, staan de gespecialiseerde technische adviseurs ter beschikking van de architecten. Zij kunnen u helpen bij de keuze van het membraan en bij de juiste plaatsing. Aarzel niet om contact met hen op te nemen. 

  *PS: Het insulco labo is open voor bezoeken van architecten. In dit kader kan een opleiding worden gegeven over de contactgeluidsproblematiek tussen verdiepingen. U kunt ook genieten van deze opleiding in uw kantoren.

   

  insulco, de Belgische specialist in contactgeluidsisolatie

  • www.insulco.be
  • 067/41 16 10

  partnerklanten11

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel