Cewood akoestische houtwolpanelen - Een nieuwkomer heeft zich gemeld

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  Cewood is met zijn cementgebonden houtwolplaten een relatief nieuwe speler op de markt en maakt van hoge kwaliteit, zijn speerpunt. Het jonge team met ambitieuze en vernieuwende kijk, heeft zich zodoende op relatief korte termijn in de markt gepositioneerd met innovatieve, akoestische houtwolproducten voor elke omgeving en elk interieur. 

  Albintra is als invoerder en verdeler van bouwspecialiteiten, de vaste partner in de ontwikkeling en ondersteuning van projecten met houtwolplaten en kan zich baseren op decennia van praktijk gebonden kennis in die houtwol. Een logisch gevolg dat Cewood en Albintra bijgevolg de kennis en krachten bundelen om architecten, aannemers en bouwhandelaren professioneel te ondersteunen. 

  Brandwerende, thermische en akoestische opstellingen in 1

  De huidige bouwnormen zorgen voor een stijgende vraag in akoestische en isolerende oplossingen. Brandwerende, thermische en akoestische opstellingen combineren met één enkel product, is een grote troef van de Cewood houtwolpanelen. Het assortiment bevat panelen voor elke plafond- en wandtoepassing, waarbij een afweging wordt gemaakt op basis van de producteigenschappen, zonder het gewenste, esthetische eindresultaat van de ontwerper uit het oog te verliezen. 

  Bij de houtwolpanelen hoort standaard een brandklasse B en een aantal uitvoeringen zijn zelfs in klasse A2 beschikbaar. Het programma houtwolpanelen beschikt over brand­attesten, waarbij aangetoond werd dat de integriteit van de constructie tijdens brand, langer gewaarborgd kan blijven. 

  Uw creativiteit mag grenzeloos ontwerpen

  De Cewood houtwolpanelen zijn leverbaar in verschillende structuren en kleuren, waarbij het oppervlak kan variëren van robuust tot zeer fijne houtwolvezels van 1mm breedte.  De keuze in vezelbreedte zal niet louter bijdragen tot uw esthetische afwerkingsgraad, maar zal tevens helpen om een optimale akoestische absorptie te realiseren. 

  Kantoren, onderwijs- en zorginstellingen, winkels, industrie- en woningbouw… de Cewood houtwolpanelen zijn overal toepasbaar in binnen- en overdekte buitenomgeving, of het nu gaat om akoestiek, brandwerendheid of om thermische isolatie. We delen onze expertise graag en op basis van uw projectvereisten, geven we een professioneel advies op maat. De recent vernieuwde digitale, neutrale bestekken, conform de huidige brandnormen kan u steeds vrijblijvend opvragen.

  Duurzame en milieuvriendelijke houtwol

  Bij de productie van Cewood mineraal gebonden houtwolpanelen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke grondstoffen en bindmiddelen. De houtwolpanelen zorgen voor een verbetering van de energie-efficiëntie en een vertraging van het CO² verbruik. 

  • www.albintra.be/nl/producten/cewood-houtwolpanelen
  • Albintra, Bistweg 80, B-2520 Broechem 
  • www.albintra.be /

   

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel