Hunter Douglas Architectural lanceert een vernieuwde plafond- en wandcatalogus

Hunter Douglas Architectural, de wereldwijde fabrikant van architecturale producten waaronder plafonds en wanden, lanceert een vernieuwde plafond- en wandcatalogus voorzien van een complete metalen- houten en vilten plafond- en wandcollectie. Voor het eerst verschijnt de 350 pagina's tellende ‘Commerciële Productgids voor Plafonds en Wanden 2020/2022’ voor architecten, designers en adviseurs als meertalige catalogus waarin alle productpagina's en beschrijvingen in het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans en Pools beschikbaar zijn.

Naast geactualiseerde technische gegevens, gedetailleerdere akoestische prestatiegegevens en duidelijke iconen voor technische prestaties, omvat de overzichtelijke catalogus ook nieuwe projectfoto's en diverse projectbeschrijvingen van projecten over de hele wereld. De foto’s en beschrijvingen geven duidelijk weer, hoe de producten er werkelijk uitzien en presteren in projecten over de hele wereld.

Aangezien duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij de productie van alle producten, wordt in de catalogus het bedrijfsbrede initiatief 'Keen on Green' benadrukt om het energieverbruik, het waterverbruik en de totale koolstofvoetafdruk terug te dringen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de inzet voor het gebruik van milieuverantwoorde materialen, het optimale gebruik van gerecyclede materialen, het gebruik van FSC-gecertificeerd hout en de toepassing van het Cradle to Cradle-principe in productontwikkeling.

De catalogus bevat het bekroonde HeartFelt® assortiment, inclusief de nieuwe HeartFelt® Baffles, welke in april de hoogste onderscheiding in de categorie Product Design van de Red Dot Award won. Nieuw aan de catalogus toegevoegd is het nieuwe HeartFelt® lineaire plafond voor sporthallen, de houten- en metalen sport plafond- en wandcollectie en de volledige collectie buitenplafonds. Deze laatste plafonds zijn gespecificeerd voor een aantal prestigieuze projecten zoals Red Apple in Rotterdam, Nederland; International Poznan Fairs in Polen; de Universiteit van Łódź, Polen; en NATO in Den Haag, Nederland. Daarnaast is er ook een sectie in de catalogus besteed aan BIM, perforatiepatronen, akoestische testresultaten en duurzaamheid. De digitale versie van de plafond- en wandcatalogus is ook geüpdatet, met verbeterde navigatie, klikbare links en de mogelijkheid om vanaf de productpagina's naar de index terug te keren

“Hunter Douglas Architectural staat al jaren bekend om zijn innovatie en produceert een zeer uitgebreid assortiment eersteklas plafonds en wanden voor een aantal toonaangevende architecten en designers wereldwijd. Deze nieuwe catalogus toont aan hoe onze expertise, ondersteund door onze uitmuntende technische kennis, hun visie kan realiseren in zelfs de meest complexe projecten. En door onze focus op design, functie en duurzaamheid, bieden onze hoogwaardige producten het vertrouwen om specifieke uitdagingen op te lossen en aan de hoogste milieueisen te voldoen.” aldus Pieter van Rees, Business Development manager Ceilings, Architectural Division.

Wilt u een exemplaar van de ‘Commerciële Productgids voor Plafonds en Wanden 2020/2022’ ontvangen? Neem dan contact op met het verkoopkantoor van Hunter Douglas Architectural Belgium: +32 (0)9 340 44 66 of via: .

  • Aangemaakt op .

Adressen

België
MediaXel
Maria van Hongarijelaan 64
BE - 1083 Brussel
+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Frankrijk
MMG SAS
55 avenue Marceau
FR - 75116 Paris

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties :

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social : Vincent de Puydt

MediaXel bvba - © 2019 - 
Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel