FSB-beslag van brons: Natuurlijke kiemresistentie

 • architecture-01-f
 • architecture-02-f
 • architecture-03-f
 • architecture-04-f
 • architecture-05-f

  De koper-tin-legering brons beschikt over heel wat opmerkelijke eigenschappen, vooral de antimicrobiële werking van het materiaal die actieve bescherming biedt tegen ziektekiemen. Wat corrosiebescherming betreft, pakken de bronzen producten van Franz Schneider Brakel GmbH + Co KG bovendien uit met hun grote hardheid en overtuigen ze in elk toepassingsgebied ook optisch met een natuurlijk patina dat ontstaat door het gebruik en onder invloed van het milieu.

  Kiemen sterven op bronzen oppervlakken op basis van een hoog aandeel koper sneller af dan op andere materialen en worden effectief gereduceerd. Om als brons beschouwd te worden, is een legering met ten minste 60% noodzakelijk. Door een hoog aandeel van 92% in de FSB-producten, in combinatie met een niet-gecoat oppervlak, vormen zich uit het materiaal steeds nieuwe koperionen en onttrekken ze multiresistente kiemen actief hun voedingsbodem – en dat een heel deurkrukleven lang. Bij de FSB-brons-collectie komt door de hoogwaardige legering van 92% koper en 8% tin een bijkomende factor tot zijn recht: het materiaal wordt tegelijk gekenmerkt door een robuuste trekvastheid en een grote hardheid.

  Al decennialang is brons een bevoorrecht materiaal voor kunstwerken en alle soorten gereedschap. Ook vandaag is brons op basis van zijn aanstekelijke, warme optiek en aangename haptiek erg geliefd. Een koper-tin-legering is bij de productie van beslagen, niet alleen met betrekking tot design en ergonomie, een goede keuze: een selectie FSB-producten – zoals deur- en raamkrukken, projectgarnituren, vluchtdeurbeslagen alsook deurkrukken voor grote schuifdeuren – is beschikbaar voor alle binnen- en buitentoepassingen.

  Bij de keuze van FSB-beslagen van massief brons heeft u de keuze tussen twee oppervlakte-uitvoeringen: brons licht gepatineerd gewaxt (FSB 7615) en donkerbrons gepatineerd gewaxt (FSB 7625).

  www.fsb.de

  partnerklanten08

  • Aangemaakt op .

  Adressen

  België
  MediaXel
  Maria van Hongarijelaan 64
  BE - 1083 Brussel
  +32 (0)2 772 40 47
  +32 (0)2 771 98 01 (fax)

  Frankrijk
  MMG SAS
  55 avenue Marceau
  FR - 75116 Paris

  Contact

  Secretariaat : Pascale Cloots

  Advertenties :

  Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

  Social : Vincent de Puydt

  MediaXel bvba - © 2019 - 
  Verantwoordelijke uitgever : Philippe Maters, Maria van Hongarijelaan 64, BE - 1083 Brussel